Andor: Újabb színésznevek merültek fel

Robert_Emms.png

Az egyik érkező élőszereplős széria, az Andor szereplőgárdája eddigi tudásunk szerint a címszerepben visszatérő Diego Lunából, az újra Mon Mothma bőrébe bújó Genevieve O’Reilly-ból, valamint az egyelőre ismeretlen karaktereket alakító Denise Gough-ból, Stellan Skarsgardból, Kyle Sollerből és Adria Arjonából áll. (A K2SO-t alakító Alan Tudyk is erősíti a sorukat, de elvileg az első évadban még nem tűnik fel.)

A Deadline most azt írja, a Csernobil és Az Úr sötét anyagai című sorozatokból ismert angol színész, Robert Emms (címlapfotónkon) is szerepel a Zsivány Egyes-előzménysorozatban. Az nem derült ki, hogy konkrétan kit alakít (ismert figurát-e, vagy új karaktert), se az, hogy már korábban csatlakozott a szereplőgárdához, vagy csak most. Annyit mindenesetre megtudtunk, hogy mellékszereplő lesz.

További két színész neve is felmerült, egyelőre azonban csak pletykaként.

Állítólag Duncan Pow visszatér a filmben látott szerepében, a lázadó Ruescott Melshiként, őt elvileg kiszúrták már a forgatáson is.

Ruescott Melshi
A másik név, aki felmerült, Ragevan Vasané (akit a 2019-es Dumbóban láthattunk). Az ő szerepéről mindössze annyit pletykálnak, hogy a karakterének a neve Felzonis lesz.

Ragevan Vasan
Forrás: StarWarsNews.net

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo