Anakin szinkronhangja elhintette a visszatérését

anakin_badbatch.jpeg.jpg

Anakin Skywalker karaktere a Star Wars világának központi figurája, nem véletlenül foglalkoznak vele még mindig könyvek, sorozatok, játékok tekintetében, például jövőre Hayden Christensen tér vissza Darth Vader szerepében az Obi-Wan Kenobiban. De ne szaladjunk ennyire előre. Anakin animációs sorozatoknál és játékoknál kiforrott, már örökösnek számító szinkronhangja, Matt Lanter az Entertainment Weekly-vel készített egy interjút, amiben érdekes dolgok hangzottak el a szájából, ami a karakterrel és a Lucasfilm terveivel kapcsolatos.

Van pár készülő animációs projekt a Lucasfilmnél. Néhány dolog részese vagyok, amiről nem beszélhetek most. Anakin visszatér. Sosem válok meg teljes egészében Anakintól, legyen az akár egy videójáték, vagy valami újdonság a Lucasfilm Animationhoz.

A beszélgetésben A klónok háborúja évadzárójáról is beszélt Lanter, miszerint a hetedik szezon tekintetében nem érte őket akkora sokkhatás, mint az elsőnél, amikor elkaszálták a sorozatot és idő előtt abba kellett hagyniuk. Így egy hozzá illő érzelmi zárást adtak a sorozatnak, Dave Filoni kívánságához híven. De vajon milyen animációs projektekről lehet szó? Jövő héten startol a The Bad Batch, illetve még idén a Visions és még dátum nélküli A Droid Story, ezek közül mindnél lehetséges a feltűnése. Vagy az is elképzelhető, hogy hamarosan új animációs projekt(ek) bejelentését várhatjuk, amilyen nagy a titkolózás.

 

Ha már A klónok háborúja utódsorozata is szóba jött, a május 4-én induló széria első két részéről szivárogtak ki részletek a Redditen, ami a Disney+ szolgáltató felületének látszik. Az infók szerint az első epizód 75 perces lesz, és az Aftermath (Utóhatás) címre fog hallgatni. Szinopszisa szerint a Bad Batch klónjai egy átformálódó galaxissal szemben találják magukat a Klónháború után. Valamint a második rész, a Cut and Run (Üss és fuss) 31 percet fog számlálni, és ebben a 99-es klón osztag egy régi ismerőst keres fel.

 

Tehát jövő héten összesen 106 percnyi tartalom vár minket a The Bad Batch sorozatból. Az első rész alapján a Klónháború végnapjait éljük - ekkor még fel is tűnhet valamilyen formában a fentebb említett Anakin Skywalker, aki találkozott is a klónokkal a hetedik évadban -, majd beköszönt a Galaktikus Birodalom, és valószínűleg ebben lesz az is, hogy az osztagot ellenségnek nyilvánítják. A második rész rövid leírásában említett karakter személye az érdekes. Vajon új, vagy ismert karakterről lehet szó? Kiderül jövő hét pénteken.

Bad Batch Episode1 2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo