728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Alphabet Squadron: Infók a történetről

alphabet-squadron-cover.png

Tegnap írtuk meg, hogy bejelentették: Alexander Freed köztársasági pilótákról szóló könyve, az Alphabet Squadron egy trilógia első kötete lesz, ráadásul ki fognak adni egy ahhoz kapcsolódó képregénysorozatot is, amelynek főszereplői a Shadow Wing nevű TIE-osztag tagjai lesznek.

A Del Rey kiadó megosztott pár plusz infót: a borítón Yrica Quell látható, aki valamikor a Birodalmat szolgálta, de dezertált, és most egy X-szárnyút vezet. Emellett azt is elárulták, hogy az Alphabet Squadron nem mástól kapja az utasításokat, mint Hera Syndulla tábornoktól, a Lázadók sorozat egyik főszereplőjétől.

A Penguin Random House pedig közzé tette az Alphabet Squadron leírását is. Ebből kiderül, hogy Yrica Quell egy a sok ezer egykori birodalmi katona közül, akik a Császár halála után dezertáltak, és most a többiekhez hasonlóan egy nyomornegyedben él, amíg ki nem választják, hogy csatlakozzon az Alphabet Squadronhoz. Ez az osztag nagyon különböző hátterű pilótákból áll, akik a helyüket keresik a változó galaxisban. A küldetésük a Shadow Wing nevű elit TIE-vadász osztag levadászása lesz, akik nem hajandóak beletörődni a vereségbe, és véres bosszúhadjáratba kezdenek.

A könyv angolul június 11-én jelenik meg.

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

3 Hozzászólás

 • Darth Law
  2019 jan 20 : 10:33
  Beküldte: Darth Law

  megvettek. elérték, hogy nagyon várjam. Bár a borító nem annyira tetszik (szerintem elüt a többi kánon könyvétől), ez a történet rettenetesen kíváncsivá tesz. És még Hera is jelen lesz. Jöhet.

  3 0
 • Goten56
  2019 jan 20 : 11:05
  Beküldte: Goten56

  Nekem pont Hera veszi el tőle a kedvem. De megpróbálok majd elvonatkoztatni tőle. Még így is ez érdekel a legjobban az idei regénykínálatból.

  1 3
 • SonOfMurglak
  2019 jan 21 : 14:54
  Beküldte: SonOfMurglak

  nekem a borító nagyon bejön, és Herának is örülök. a történetre leszek kíváncsi igazából... alapkoncepcióban eléggé hasonlít az Utóhatásra... plusz a BF-fel nem győzött meg az író... úgyhogy majd meglátjuk. mindenesetre kíváncsi vagyok 08

  2 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 14
 • Tagok: 0
 • Összes tag:486
 • Legújabb:szlavikb
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57