Állítólag véget ért a Skeleton Crew forgatása

skeleton_crew.jpg

A tervek szerint idén mutatják be a Disney+ streaming szolgáltatón a Jon Watts által dirigált Skeleton Crew sorozatot, aminek forgatásába tavaly júniusba fogtak bele. A VI. és a VII. rész közötti időszakban játszódó, és a 80-as évek felnőtté válásról szóló filmjeit felelevenítő szériának forgatási munkálatai úgy tűnik, befejeződtek. A hivatalos megerősítés még várat magára, de a Deadline kiszúrta, hogy a kaszkadőr koordinátor, George Cottle (Pókember: Idegenben, Pókember: Nincs hazaút, Tenet) egy azóta már törölt Instagram bejegyzésben vett búcsút a Skeleton Crewnak, emellett a kaszkadőr Juliana Potter (Avatar: A víz útja, Doctor Strange az őrület multiverzumában) is hasonló szavakkal utalt arra, hogy sikeresen véget értek a forgatások.

 

Ugyan a szériánál való munkálatokat nehézségek érték, a tervezett decemberi határidőt körül-belül 1 hónappal lépték túl, így esélyes, hogy még idén láthatjuk a Skeleton Crewt Jude Law főszereplésével.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo