Állítólag már készül a Star Wars: Látomások 3. évada

sw_visions_anime_jedi_still.png

Az első évad sikeressége nyomán idén május 4-én folytatódott a második felvonással a Star Wars: Látomások, ami immár nem csak japán, hanem több nemzet animációs stúdióinak munkáiból tevődött össze. A sokszínű rövidfilmes csokorból a One Take News forrásai szerint még koránt sem láttunk mindent, ugyanis úgy tudja, készülőben van a harmadik évad, sőt, bizonyos stúdióknál már a második etap bemutatója előtt elkezdődtek az antológia-sorozaton a munkálatok. Ugyanakkor arról még nincs hír, hogy mely stúdiókat kértek fel, mikorra tűzték ki a bemutatót, vagy mely országok alkotásait láthatjuk legközelebb.

 

Az első évadban a The Duel névre keresztelt szegmenst Annie-díjra is jelölték, Marvel képregényben is adaptálták, valamint Ronin címmel a folytatása is megjelent regény formájában, de egyelőre még nem jelentettek be a második évadhoz kapcsolódó kiegészítő írásokat.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo