Állítólag már dolgoznak a Fallen Order 2-n

fallen_order_press_preview_TALL_1.jpg

Körülbelül 1 éve röppent fel az Electronic Arts cégnél tartott évértékelőben, hogy a bevételek és kritikák tekintetében is jól teljesítő Fallen Order folytatást kaphat. Egy friss pletyka szerint a második részt 2023-ban dobhatják piacra, számol be róla a Gamereactor UK. A forrásra hivatkozva már csendben és javában dolgoznak a játékon a Respawn Entertaintment cégnél, miközben az Electronic Arts, bár 2023-ban lejár a szerződése a Disney-vel, több Star Wars-projekt felett is atyáskodik. Rajta kívül pedig más cégek is lehetőséget kaptak a Lucasfilm Games által felpörgetett játékrészleg terén.

A 2023-as dátum még elég távolinak tűnik, ugyanakkor a koronavírus miatt reális, hogy ennyit kellene várni a megjelenésig. Talán az Electronis Arts ha egy kedvcsinálót nem is, pár részletet szolgáltat majd a június 12-én tartandó EA Play-en, bár nem tudni, hogy hol tartanak a projekten.

 

Az első rész Cal Kestis karaktere körül forgott, akit Cameron Monaghan keltett életre. A színész május 4-e alkalmából egy videót tett közzé, amiben megcsillogtatta kardforgató képességeit, a videó leírásában pedig viccesen az interneten elhíresült bakizó kardforgató Star Wars Kidre hasonlította magát. Talán ezzel azt is üzenheti, hogy ő már többet tud a játékról, és ezzel jelezte, hogy készen áll a folytatásra?

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo