Állítólag lényeges elem változik a KOTOR remake-ben

kotor_malak.jpg

Múlt héten pletykadömping kerekedett a Régi Köztársaság korának visszatéréséről a Star Wars kánonba: az elbeszélések szerint érkezik a KOTOR remake az Aspyrtól, a játék egyik legnépszerűbb főszereplője pedig feltűnik a The Acolyte élőszereplős sorozatban, sőt rá fókuszáló sorozatot is kap majd a jövőben.

 

Nemrég újabb szóbeszédek kapták fel a fejüket a Knights of the Old Republic remake-kel kapcsolatban. A pletyka a MrMattyPlays nevű YouTubertől származik, miszerint a játékból hiányozni fognak a klasszikus RPG elemek, helyette pedig akcióközpontúbb lesz, hasonlóan a Mass Effect második és harmadik részéhez. Azaz a valós idejű, fordulón alapuló harcrendszert felváltja az akcióközpontú mozgás.

 

Ennek a hírnek, ha igaznak bizonyul, bizonyára nem fognak örülni páran, akik megszokták az RPG-s rendszert, ugyanakkor ez a változtatás jól is elsülhet, például azok számára, akiknek irányíthatatlan és emiatt élvezhetetlen volt a KOTOR játékmenete.

 

Forrás: thedirect.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo