Obi-Wan Kenobi: Állítólag lesz folytatása a sorozatnak

kenobi_plakat_.jpg

Ewan McGregor már az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje előtt azt nyilatkozta, hogy ha lenne lehetősége, akkor mindenképp szeretne visszatérni a Jedi szerepében. "Ott kopogtatok a Disney ajtaján" – tette hozzá viccelődve. Nos, úgy néz ki, hogy nem kell majd nagyon dörömbölnie a színésznek: a MakingStarWars.net azt írja, hogy a forrásai szerint a stúdió folytatni szeretné Kenobi történetét.

A hírportál szerint az egyelőre még nem biztos, hogy "második évadként" fognak majd hivatkozni a folytatásra is, vagy valami új címet adnak a projektnek. Ugyanis az Obi-Wan Kenobi eredetileg "limitált szériaként", minisorozatként volt kitalálva, viszont olyan népszerűnek bizonyult (nézettségi rekordot is döntött a Disney Plusnál), hogy a folytatás mellett döntöttek.

A folytatással kapcsolatban egy érdekesség is kiderült, ami viszont már kissé spoileres, így innentől mindenki saját felelősségre olvasson tovább!!

A MakingStarWars információi szerint még a most futó évad végét is megváltoztatnák, annak érdekében, hogy tudják folytatni a sztorit. Egészen pontosan arról van szó, hogy az Obi-Wan Kenobi végén eredetileg Darth Vader megölte volna Revát, a Moses Ingram által megformált Inkvizítort (miután a nő végül is segített Obi-Wannak). Az nem derült ki, hogy voltak/lesznek-e újraforgatások ezen változtatás miatt.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo