Ahsoka: pletykák a sorozat két szereplőjéről

ray_stevenson.jpg

Az Ahsoka sorozat kapcsán már jó néhány színész neve felmerült, többekhez karaktert is tudunk társítani, de azért nem mindenkiről derült eddig ki, hogy kit játszhat. Most két újabb szereplőről érkeztek pletykák, Ray Stevensonról (Róma, Fekete vitorlák) és Ivanna Sakhnóról (Tűzgyűrű: Lázadás). Figyelem, lehetésges spoilerek következnek!

Stevensonról már korábban felmerült, hogy a széria egyik gonosztevője lesz, a Making Star Wars értesülései szerint pedig egy Erő-használó karakterről lesz szó. Az egyelőre csak "Babylon" (illetve a netes sajtóban más helyeken "Baylon") kódnéven emlegetett figura az oldal szerint egy egykori Jedi, aki túlélte a 66-os parancsot, de elmenekült az Ismeretlen Régiókba. Az ott eltöltött idő alatt aztán megfertőzte a Sötét Oldal (amiben a pletyka szerint az Éjnővéreknek is szerepe volt), és amikor találkozunk vele, már Thrawn oldalán láthatjuk, a főadmirális szövetségeseként.

A Making Star Wars emellett úgy tudja, Sakhno karaktere (akit a korábbi pletykákban kegyetlen zsoldosként emlegettek) egy Shin nevű Sötét Oldal hasznéló nő lesz, aki valamilyen módon kötődik az Éjnővérekhez. Shin orvgyilkosként azt a feladatot kapja majd a Thrawnnal összejátszó Babylontól, hogy ölje meg Ahsokát.

Ivanna Sakhno

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo