Ahsoka: Megszólalt a Thrawnként rebesgetett színész

thrawn_rebels.jpg

Noha már néhány Lázadók-karakternél ismert, hogy ki fogja életre kelteni az Ahsoka sorozatban, egy igazi nagyágyú még kérdéses ennek kapcsán. Az animációs sorozatban felbukkanó legendás Thrawn főadmirálist az a Lars Mikkelsen szólaltatta meg, aki a kánon Thrawn-regények hangoskönyv verzióiban is a hangját kölcsönözte, és neve gyakorlatilag már összenőtt a karakterrel.

Az Ahsoka sorozatot körülölelő nagy kérdések egyike, hogy vajon hús-vér formában is felveszi-e a chiss lángelme szerepét. Több híresztelés is arról szólt belső forrásokra hivatkozva, hogy igen, szintén övé lesz az érdem (egyébként nem ez lenne az első eset, hogy a szinkronszínész testesíti meg az élőszereplős változatot is, példának okáért ott van a Bo-Katant megformáló Katee Sackhoff).

 

Lars Mikkelsen újabban az Express.co.uk oldalnak adott egy interjút, ahol szóba került az élőszereplős Thrawn körüli pletykaáradat. Az 58 éves dán színész erre a következőképpen reagált: 

Tudomásom van róla, igen. Nos, nem kértek fel a szerepre.

Ez elég egyenes válasznak tűnik, azonban nem lehetünk biztosak abban, hogy Mikkelsen járatja-e velünk a bolondját, vagy sem. Nem is olyan rég még Liam Neeson füllentett nekünk az Obi-Wan Kenobi elstartolása előtt, hogy ő nem fog visszatérni Qui-Gon Jinnként a sorozatban. Ez alapján azoknak sem érdemes elkeseredniük, akik Mikkelsennek szurkoltak.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo