Ahsoka: Különös kinézetű rohamosztagosok tűnhetnek fel

classic_stormtooper.jpg

Érdekes pletykát osztott meg a Making Star Wars oldal az Ahsoka sorozattal kapcsolatban: az oldal értesülései szerint különleges kinézetű rohamosztagosok fognak feltűnni benne. (A továbbiakban potenciális spoilerek következnek!)

Az újfajta rohamosztagosok kinézetét nem más, mint a Skywalker korában látott Kylo Ren-maszk ihlette. Kylo vörös színű anyaggal, tökéletlenül összeragasztott maszkjának tervezésekor pedig a japán Kincugi művészetből merítettek, melynek lényege, hogy az eltörött kerámiatárgyakat nem úgy ragasztják össze, hogy eltüntessék a törésvonalakat, hanem épp ellenkezőleg: aranypor kerül az összeillesztett darabok közé, így kiemelve a repedéseket. Emögött az az elképzelés van, hogy ha valami rossz dolog történik, azt nem elfelejteni kell, hanem tanulni belőle.

A pletyka szerint Thrawn rohamosztagosainak a páncélja is ilyen lesz: összeragasztott darabokból fognak állni, kiemelve az illesztések vonalait.

Írtunk már arról a pletykáról, hogy az Ahsoka felvezet majd két új, Erő-használó karaktert, egy "Babylon" néven emlegetett, Sötét Oldalra átcsábult egykori Jedit, és Éjnővérekhez kötődő tanítványát, "Shin"-t. A Making Star Wars cikke szerint ezeket a rohamosztagosokat ők irányítják, így az oldal azt spekulálja, hogy élőhalott katonákról lehet szó, akiket Éjnővér-mágiával támasztottak fel, s páncéljuk darabjait szintén Éjnővér-varázslat tartja össze.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo