Ahsoka: Így áll a második évad helyzete

ahsoka_duel_still.png

Október elején érkezett meg az Ahsoka évadzárója, ami ugyanakkor (ahogy az várható volt) nem tett pontot a megkezdett történet végére. Azt már tudjuk, hogy a közeljövőben Dave Filoni egy olyan Star Wars-mozifilmmel fog jelentkezni, amelyben A Jedi visszatér után játszódó élőszereplős sorozatok sztorijai csúcsosodnak ki; kérdés azonban, hogy az Ahsoka kap-e még másik évadot, vagy csak a mozivásznon folytatódik.

A Deadline évadzáró kapcsán megjelent cikkében az értesüléseik nyomán azt írták, hogy beszélnek ugyan az Ahsoka sorozat esetleges második évadáról a Lucasfilmnél, de egyelőre még nincs kőbe vésve a dolog. Magyarul a széria folytatása jelenleg bizonytalan. (Korábban egyébként arról szóltak a hírek, hogy az Ahsokát akkor folytatják, ha sikeresnek ítélik, azaz megfelelő nézettséget hoz; azonban arról nincs hivatalos információ, hogy a Disney Plusnál mit tapasztaltak, és elégedettek-e a széria teljesítményével.)

Egyelőre tehát még nem lehet tudni, mely projektben láthatjuk viszont legközelebb Ahsokát és a többieket. De amíg a széria lehetséges következő évadát vagy Filoni mozifilmjét várja az ember, addig is van idő felzárkózni a karakterek előtörténetéből. Ebben pedig A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokon kívül a Star Wars-könyvek is segítségünkre lehetnek: az Ahsoka című regényből az derül ki, mit csinált Anakin egykori tanítványa a Köztársaság bukását követően (kritikánkat ITT olvashatjátok); míg az Új hajnal a fiatal lázadó Hera Syndullával ismerteti meg olvasóit.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo