Ahsoka: ekkor kezdhet forgatni Rosario Dawson

ahsoka_mando.jpg

A The Book of Boba Fett mellett a The Mandalorian másik érkező spinoffja Ahsokára fog fókuszálni. Azt egyelőre nem tudni, mikor debütálhat az újabb széria, de úgy néz ki, a forgatása még idén elkezdődhet.

Marc Bernardin filmes a napokban egy interjúban megjegyezte, hogy az élőszereplős Ahsokát alakító Rosario Dawson decemberben az ő rövidfilmjében is benne lesz, ezt pedig azért teheti meg, mert a a közelben fog forgatni egy Star Wars-prijektet.

A hírről beszámoló JediNews megjegyzi, hogy mivel Bernardin nem nevezte meg pontosan, mit forgat az év végén a színésznő, az sem zárható ki teljesen, hogy a The Mandalorian új évadáról van szó (ami már forog), mégis logikusabbnak tűnik, hogy az Ahsokáról van szó.

Az Anakin tanítványára fókuszáló sorozat tartalmáról egyelőre hivatalos információk nincsenek. Nemrég érkezett a hír, hogy benne lesz maga az Anakint játszó Hayden Christensen is.
Emellett állítólag láthatjuk majd Thrawn főadmirálist (annak 
a Lars Mikkelsennek az alakításában, aki a Lázadókban megszólaltatta) és Ezra Bridger is (vele kapcsolatban az Aladdin-filmből ismert Mena Massoud neve merült fel, aki már erősen utalt is rá, hogy övé a szerep). Továbbá szintén pletykálják Barriss Offee és Sabine Wren megjelenését.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo