Ahsoka: Egy visszatérő karakter megjelenése változik

ahsoka_series_logo_.png

Jövő hónapban érkezik az Ahsoka élőszereplős sorozat, ami javarészt a Lázadók animációs széria mezsgyéjén meséli tovább a togruta történetét. Ennek okán több karakter visszatérésére számíthatunk a Lázadókból, az előzetesben is feltűnt például Hera, Sabine, Chopper, Ezra és az antagonista Thrawn is, akit a Birodalom örököseként harangoztak be, utalva ezzel a Timothy Zahn által írt első Thrawn-trilógiára.

Áprilisban a LEGO korábban egy újabb ismerős szereplő felbukkanásáról ránthatta le a leplet egy új, valamikor 2023-ban megjelenő szettjével, ami a "LEGO Star Wars Ghost & Phantom II" névre hallgat, most pedig már képeket is kaptunk a csomaghoz. A Lidércek hajóin kívül a szett tartalmaz LEGO-karaktereket is: részét képezi a Szellem kapitánya, Hera Syndulla tábornok, a droidja Chopper, két új karakter Hawkins elsőtiszt és a mon calamari Beta hadnagy személyében, illetve Hera és Kanan fia, Jacen Syndulla is, akinek a kinézetén azt a változtatást eszközölték, hogy a sorozatban látott zöld haját barnára cserélték.

Joggal merül fel a kérdés ennek miértjére, de amennyiben Jacen tiszteletét teszi az Ahsokában, talán kapunk erre kielégítő választ. A kánonban mindenesetre már előfordultak más hibrid egyedek is Jacenen kívül, például Rystáll Sant és Diva Shaliqua ember-theelin keverékek Jabba holdudvarából, az ember-miriali Maize Raynshi Az Erő nyomában című regényből, vagy Beon Beonel, aki az alderaani ember és espirion fajből létrejött alder-espirion populáció vezetője a Leia képregényből. A klónok háborúja animációs sorozatban pedig szintén láthattunk két ember-twi'lek hibrid gyermeket, akiknek a nevelőapja a dezertőr klón volt. Illetve nem csak ember hibridet ismerünk, a takonadai kastély szakácsai közt ott volt a mon calamari/quarren Jom Jarusch is. Viszont Jacen esetében tekintve, hogy Kanannak is ilyen színű haja volt, elképzelhető, hogy természetes úton változott barnára.

Jacen Syndulla Lego2

Jacen Syndulla Lego

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo