Ahsoka: azt ígérik, kedveznek a Clone Wars-fanoknak

rosario_dawson_ahsoka_tano_mandalorian.0.jpg

Bryce Dallas Howard nemrég a Lindt csokoládégyártó vállalatnál tartott húsvéti esemény vendége volt a fiával, ami után a Romper egy interjút készített velük. Szó esett természetesen a Star Warsról, A mandalóriról és a remélhetőleg jövőre érkező Ahsoka sorozatról.

 

Utóbbiról nem mondhatott ugyan sokat, de Howard fia megemlítette, hogy mennyire imádta A klónok háborúja animációs sorozatot. Erre a sorozat direktorai között lévő rendezőnő azt az érdekes és izgalmas kijelentést tette, hogy az Ahsoka sorozatot nagyon fogják díjazni A klónok háborúja rajongói, amellett, hogy egyébként főleg a Lázadók karaktereire lehet főleg számítani.

 

Az Ahsoka sorozatot nem hivatalos értesülések szerint ebben a hónapban kezdik el forgatni, és Bryce Dallas Howard iménti nyilatkozata egybevághat azzal a hírrel, hogy a Kenobi sorozat készítésében is részt vevő Hayden Christensen is fel fog tűnni Anakin Skywalkerként. Hogy flashback jelenetek, és/vagy "jelenkori" Erő-szellem formájában elevenedik-e meg Ahsoka Tano volt mestere, azt még rejtély övezi, de akár egy fiatal/öreg Rex százados is elképzelhető.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo