Ahmed Bestet még viszontláthatjuk Jediként

Kelleran_Beq_Jedi_Ahmed_Best.png

Ahmed Best annak idején Jar Jar Binksként csatlakozott a Star Wars franchise-hoz, majd néhány éve egy egészen más szerepben, Jediként tért vissza a messzi-messzi galaxisba. Új karakterét pedig még akár viszont is láthatjuk a jövőben.

A Best által megformált Jedi Mester neve Kelleran Beq, és először a Jedi Temple Challenge nevű Star Wars-vetélkedőműsorban láthattuk, a gyerekek instruktoraként. Idén pedig A Mandalóriban volt egy rövid vendégszereplése az egyik jelenetben, amelyben Grogu visszaemlékezett a coruscanti Templomból való menekülésére a klónháborúk végén.

A széria alkotóját, Jon Favreau-t és Dave Filoni executive producert nemrég egy interjúban arról kérdezték, hogy van-e esély arra, hogy a jövőbeli évadokban viszontlátjuk Beq Mestert. Válaszuk alapján pedig erre megvan az esély. "A lehetőség mindig ott van" – mondta Filoni, majd hozzátette: "Szeretjük Ahmedet, és nagyszerű munkát végzett. Izgalmas volt számunkra a vele való közös munka."

Ahmed Best egyébként nem egyszerűen eljátszotta a Jedit, hanem a karakter kitalálásában is részt vett. Kelleran Beq a kiemelkedő fénykardforgató tehetségével kiérdemelte Rendtársaitól a "The Bladed Hand" (azaz Pengekezű) becenevet. Best azt is megerősítette, hogy a Jedi Mester rokona egy másik karakternek, Achk Med-Beq-nek, akit szintén ő alakított (és A klónok támadása coruscanti bárjelenetében tűnt fel).

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo