Age of Rebellion: Infók és borítóképek

ageof-rebellion-yoda.jpg

Még két szám van hátra a Köztársaság korának hőseit és gonosztevóit bemutató sorozatból, azután jön az Age of... képregények újabb szériája, az eredeti trilógia érájában játszódó Rebellion. Ezeket a köteteket a Marvel egyik szerzője, Greg Pak írja majd, és az eddigiekhez hasonlóan egy-egy karakterre fókuszának majd a sztorik (kivéve a különkiadást). Az starwars.com-on már egy keveset el is árultak az első pár részről:

  • A Leiáról szóló képregény A Birodalom visszavág után játszódik majd, és azt mutatja be, ahogyan Leia Han kiszabadítására készülve felveszi a Boussh nevű fejvadász személyazonosságát, és megpróbálja elnyerni Bossk bizalmát.
  • A Tarkin-képregény (meglepetés!) a Halálcsillagról szól majd.
  • A különkiadásban pedig három rövid sztori lesz: Si Spurrier (a Doctor Aphra társírója) írja az IG-88-ról játszódót; Marc Guggenheim (a Zöld Íjász sorozat atyja) Yodáról szóló története a mester dagobah-i száműzetését mutatja majd be; Jon Adams (Star Wars Mesék) pedig Biggs Darklighter és Jek Porkins pilótákról ír.

A sorozat további részei Han Solo, Boba Fett, Lando Calrissian, Jabba, Luke Skywalker és Darth Vader karakterére fókuszálnak majd. Az Age of Rebellion első kötete áprilisban érkezik.

Ti melyik képregény várjátok legjobban? És mit szóltatok az eddig megjelent kötetekhez? Véleményeteket a képregényes fórumunkon és HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.

A képregények borítóit pedig a folytatásban nézhetitek meg!


Leia

Tarkin

Yoda

Vader

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo