Adam Driver elárulta, mit vitt el a forgatásokról

Adam_Driver_relics.jpg

A Folytatás Trilógia színészei közül a Kylo Renként köztudatba kerülő Adam Driver biztosan nem panaszkodhat karrierjére, rengeteg szereppel árasztják el a filmiparban, legutóbb Az utolsó párbaj és A Gucci-ház című, Ridley Scott által dirigált filmekben muzsikált, de többször dolgozott Jim Jarmusch rendezővel is. Legutóbb a változatos szerepekben felbukkanó Driver a BBC Radio 1-nak adott interjújában mesélt a szakmáról, többek között elárulta, hogy a forgatásokról szerzett különböző ereklyéket, kellékeket rejt otthonában. 

Minden filmemről próbálok elhozni valamit. Rengeteg cuccom van. Van egy sisakom, illetve tulajdonképpen kettő is, plusz egy fénykard. A sisakokat vezetés közben viselem, hogy összezavarjam az embereket.

-fogalmazott a 38 éves színész, utóbbi mondatot poénosra véve.

 

Továbbá megosztotta, hogy legutóbbi projektje, A Gucci-ház forgatásáról is Gucci-cipőket vett magához, A holtak nem halnak meg című filmből pedig a machete fegyver talált új gazdára nála, amivel zombikat kaszabolt Bill Murray társaságában, de az Anette című zenés film és Az utolsó párbaj című középkori alkotás sem maradhatott ki. Elmondása szerint mindezeket a kelléktárgyakat egy szobában tárolja és szintén tréfálkozva megjegyezte, hogy hódolattal tekint magára, hogy ennyi mindenféle alkotásban lehetett része. Múlt hónapban egyébként szintén a Star Wars volt a téma vele kapcsolatban, hogy nem zárkózna el a lehetőségtől, hogy ismét Kylo Ren / Ben Solo bőrébe bújhasson, amennyiben kiváló emberekkel dolgozhat együtt.

Lando Megjelenes

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo