Abrams Lucasszal is konzultált a IX. részhez

2019-04-15-starwars-9-celebration-george-lucas-1.jpg

Szinte hihetetlen, de jövő hónapban debütál a mozikban a Skywalker-saga utolsó fejezete, a Skywalker kora, aminek kivitelezése minden bizonnyal igen nagy terhet rótt a rendező, JJ Abrams vállára. Ugyanakkor volt pár segítsége a filmhez, köztük a Star Wars kreátora, George Lucas is tanácsokat osztott neki, ezt nyilatkozta Abrams a Total Filmnek: 

Rengeteg megbeszélni valónk akadt az Erő természetéről, a témákról, amikkel [George Lucas] foglalkozott, mialatt a filmeket írta. Igen, szóba jöttek a midikloriánok is - ő [George Lucas] imádja a midikloriánokat. Ám ez nagyon hasznos mankó volt. Élvezettel ültem le vele társalogni és hallgatni őt, mert ő George Lucas, aki a Star Wars-ról ad elő. Mindig ajándéknak érzem, ha hallhatom őt erről a témáról beszélni. Mivel 10 évesen egész komoly benyomást tett rám. 

Decemberben a több mint 40 éves történet lezárul, amiben ezek szerint részese volt Lucasnak is, akivel az egész elkezdődött. Lucas egykor nyilatkozta, hogy a legnagyobb félelme a Star Wars elengedésével az, hogy az Erőt elfuserálják és elrontják, lényegében elveszti misztikumát.

 

Lucas kapcsolata az új filmekkel igencsak színes. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger friss memoárjában írja, hogy a messzi-messzi galaxis megálmodója módfelett boldogtalan volt, mikor megtudta, hogy ötletei nem szolgálják majd a folytatás-trilógia bázisát. Azóta Lucas eltávolodott a sorozattól, legalábbis a folytatás-filmektől (a Zsivány Egyes, a Solo és a The Mandalorian forgatásaira ellátogatott), bár a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy mindig rendszeresen egyeztet vele a folyamatok alatt.

 

Forrás: starwarsunderworld.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo