A VI. részben látott lény tűnt fel a The Bad Batch-ben?

Star_Wars_The_Bad_Batch_Rancor_Muchi.jpg

Már a The Bad Batch egyik előzetesében is feltűnt egy rankor, amely azután a sorozat ötödik epizódjában kapott szerepet. A lény vendégszereplése kapcsán érdemes megjegyezni, hogy ez nem az a példány, amelyet korábban A Jedi visszatérben már láthattunk. (Spolierek a folytatásban – ha esetleg valaki nem látta még a szóban forgó részt!)

A klónok azt a feladatot kapják, hogy szabadítsanak ki egy fiatal rankort, és később kiderül, hogy tulajdonosa nem más, mint Jabba, a Hutt. A hírhedt gengszter jobb keze, Bib Fortuna fel is tűnik az epizód végén, hogy elvigye az állatot. Az epizódból az is kiderül, hogy ennek a rankornak a neve Muchi, és nőstényről van szó. Akit viszont 22 évvel később Luke megöl, ugyanis Chuck Wendig Utóhatás-trilógiájából tudjuk, hogy őt Pateesának hívják, és egy hím. Nem ugyanarról a példányról van tehát szó – szerencsére, hiszen azért az kissé bizarr lett volna, ha itt bemutatnak egy "cuki" fiatal rankort, akivel a főhősök össze is barátkoznak, és a végén kiderül, hogy ő az, akit már láttunk elpusztulni.

Az persze kérdés, hogy mi lett végül Muchi sorsa, ha időközben másik rankort szerzett helyette Jabba. Talán később ez is kiderül a sorozatból. Jabba kapcsán amúgy is lenne mit megmagyarázni, hiszen sose lett megmagyarázva, mi lett A klónok háborúja mozifilmben feltűnt fiáról, Rottáról.

Forrás: JediNews

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo