A vártnál hamarabb érkezik az újabb Star Wars-széria

young_jedi_still_.jpg

Év elején érkezett a bejelentés, hogy tavasszal indul a legújabb Star Wars-széria, a Young Jedi Adventures (azaz "Ifjú Jedik kalandjai") című animációs sorozat. Május 4-ét, azaz a Star Wars-napot adták meg premierdátumként, most azonban a Disney+ hivatalos közleményéből kiderült, hogy kicsit hamarabb kapunk ízelítőt a sorozatból: április 26-án érkezik majd néhány rövid, felvezető epizód a streamingre a tényleges évadpremier előtt.

Ez az új sorozat két dologban is első lesz: egyrészt ez lesz az első olyan mozgóképes projekt, amelyben megelevenedik a könyvekben és képregényekben bemutatott Köztársaság Fénykora éra, ami 200 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt volt; másrészt pedig a Young Jedi Adventures lesz az első Star Wars-széria, amivel kifejezetten óvodásokat és kisiskolásokat céloznak meg.

A célközönségnek megfelelően alapvetően arról fog szólni, hogy a fiatal Jedik kalandjain tanítsa a fiatal nézőit olyan témákban, mint az együttérzés, az önfegyelem, a csapatmunka, a türelem és a barátság. A főbb szereplők néhány Jedi-növendék lesznek, akiket Yoda vesz a szárnyai alá.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo