728x79_szukitshu_banner_001.jpg

A Vader képregényben feltűnik a IX. rész karaktere

ochi_.png

Mint ahogy azt korábban írtuk, a legújabb Greg Pak-féle Vader képregénysorozat kapcsolódási pontokat fog tartalmazni a Skywalker Saga záródarabjához, a Skywalker korához. Egy borító kapcsán már kiderült, a IX. rész egyik törölt jelenetében látható Eye of Webbish Bog nevezetű lénnyel találkozik a 8. számban, akire Kylo Ren lel még a Sith útkereső megtalálása előtt a Mustafaron. A frissen megjelent 6. számban pedig egy a IX. részben valóban feltűnő karakter is szerepet kap. Spoilerek a folytatásban!

A Vader képregény első öt részében nagyjából az történt, hogy Vader levadászta mindazokat, akik részt vettek fia, Luke elrejtésében. Az 5. részben a Sötét Nagyúr talál egy holoüzenetet, ami Padmé utolsó szavait tartalmazza Obi-Wan Kenobi felé, és ez Vaderben konfliktust generál. Ennek a helyzetnek Sidious nem örül, és hogy észhez térítse Vadert, Erő-villámokkal kínozza őt, megfosztja kibernetikai berendezésének nagy részétől, majd arra a pontos helyre szállítja a Mustafaron, ahol Anakin Skywalker csúfos vereséget szenvedett volt mesterétől. Palpatine és Mas Amedda távolról figyelik Vadert, aki a Techno Unió létesítménye felé igyekszik, ami a 20 évvel korábbi párbaj egyik helyszíne volt. Vader alkatrészeket keres, amiből újjá tudja építeni hiányzó végtagjait. Ám Palpatine-nak ez nem elég, nehéz helyzetben lévő tanítványára még rá is küldi a Sith-orvgyilkost, Bestooni Ochit, akinek később feladata Rey kézre kerítésre lett volna Palpatine klónja részére, ezért kettejük találkozása nem okozhat meglepetést abban, hogy melyikük fogja túlélni az eseményt.

Darth Vader 02

Darth Vader 01

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57