A The Mandalorian alkotója Holiday Specialt csinálna

mandalorian-holiday-special-boba-fett.png

Az eddig látottak és a készítők elmondása alapján is egyértelmű, hogy az első élőszereplős sorozat, a The Mandalorian a legkülönfélébb Star Wars-forrásokból merít. A főhős megjelenését és mordályát például kétségkívül a hírhedt Star Wars Holiday Special inspirálta - hiszen az abban debütáló Boba Fett és az ő fegyvere szinte pontosan ugyanúgy nézett ki (nem véletlen, hogy a főszereplőt alakító Pedro Pascal elmondása szerint a vázlatokat látva azt hitte, Bobát kellene eljátszania).

A széria alkotója, Jon Favreau egy interjúban elmondta, hogy ő az, aki a Holiday Specialre való utalásokat szeretett volna behozni, mert szereti a különkiadást (ha nem is minden részét ugyanannyira), hiszen ahhoz a generációhoz tartozik, amely gyerekként látta azt. Úgy fogalmazott, hogy inspirációs forrás számára a Holiday Special, kiemelve a Bobát bemutató rajzfilm-betétet, amely szerinte ma is megállja a helyét. Ezek után Favreau azt a meglepő megjegyzést tette, hogy szívesen csinálna egy ilyen különkiadást ő is, ha a Disney+-nak (és a rajongóknak) volna rá igénye. Azt ugyan nem fejtette ki, hogy egy remake-re gondolt, vagy egyszerűen egy hasonló koncepcióra épülő filmre - de hátha később még ez is kiderül. Már csak az a kérdés, hogy megvalósulhat-e egy ilyen projekt, vagy megmarad Favreau ábrándjának.

Ti megnéznétek egy újabb Holiday Specialt, vagy egy ilyen cím mindenképpen elrettentene titeket? Írjátok meg a véleményeteket itt, vagy a HoloNet nevű Facebook-csoportunkban!

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo