A színészen nem múlik Cobb Vanth marsall visszatérése

boba_fett_cobb_vanth_timothy_olyphant.jpg

A Deadwood és A törvény embere című sorozatok színésze, Timothy Olyphant A Mandalóriban csatlakozott a Star Wars-családhoz, aztán a Boba Fett könyvében is láthattuk, és egy új nyilatkozata szerint szívesen visszatérne még a franchise-hoz.

Olyphant az Utóhatás-regénytrilógiában megismert új karaktert, Cobb Vanth-et, a tatuini rendőrbírót keltette életre, aki egy rövid időre megörökli Boba Fett mandalóri páncélját. Most egy podcastben, amikor arról kérdezték, hogy szeretne-e újra a marsall bőrébe bújni, miután poénkodott egyet azon, hogy ha a visszatéréséről tárgyalna, arról hivatalosan úgysem beszélhetne, azt mondta:

Őszintén mondom, hogy nagyon-nagyon szerencsésnek éreztem magam. Két epizódot forgattam, és már ettől úgy érezhettem, hogy egy világ része vagyok, ráadásul egy elég emlékezetes karaktert kreáltak. Úgy értem, szinte alig csináltam valamit, és a két epizód után vagy négyféle játékfigurát mintáztak rólam. Ez őrület, és onnan tudom, hogy látom az embereknél ezeket a játékokat. Ez újdonság nekem. De nagyon élveztem a munkát, és ha hívnának, én mennék. Nem érdekel, hogy nagy szerepet kapok-e vagy csak annyit, amit egyetlen délután felvehetünk. Nagyon szórakoztató meló!"

Dave Filoni és Jon Favreau korábban elhintették, hogy az Új Köztársaság idején játszódó Star Wars-filmben több ismerős karaktert is szerepeltetni akarnak, és ezek között akár Cobb Vanth is ott lehet.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo