The Acolyte: Újabb szereplő nevére derülhetett fény

acolyte_new_logo_.png

Elvileg a 2024-re tervezett The Acolyte című élőszereplős sorozathoz egy újabb szereplőt köszönthetünk. Az United Agents ügynöki portálon jelent mag az információ, miszerint a Baljós árnyak előtt 100 évvel, a Köztársaság Fénykora végén játszódó szériához Abigail Thorn transz színésznő csatlakozik, aki egy Eurus zászlós nevű karaktert alakít. A brit YouTuber, színésznő és drámaíró Thorn a jelenleg 1,4 millió feliratkozóval rendelkező, 2013-ban létrehozott Philosophy Tube csatorna üzemeltetője (és ahogy a címe is sejteti, a filozófiáról szólnak a videói), emellett a Ladhood című szériában és a Django című western sorozatváltozatában is lehetett látni.

A nevén kívül egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepe lesz Eurus zászlósnak a The Acolyte-ban, de a titulusa alapján egy köztársaság tiszt lehet. A Köztársaság Fénykorában pedig kétféle ilyen pozícióról tudunk, ami a Jedikkel összevonva működött: az Igazságügyi Erőkhöz tartozók, akik békefenntartóként dolgoztak együtt a Jedikkel, illetve a felfedezés céljából a Külső Gyűrűbe utazó nyomkeresők, ugyanakkor ez utóbbi expedíciók már nem zajlottak ezekben az időkben. További információk híján persze ez sötétben tapogatózás. Egyelőre Thorn szereplését sem szabad biztosra venni, mivel időközben eltávolították az erre való utalást az adatlapjáról (ami persze azért nem jelent feltétlen cáfolatot sem: lehetséges, hogy egyszerűen tévedésből hozták túl korán nyilvánosságra a dolgot, majd utólag korrigáltak).

Abigail Thorn
Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo