A nagy párbaj: Hamill vs. Stewart

hammil_sw_trek.jpg

Ahogy Mark Hamill ismét Luke Skywalker bőrébe bújt a legújabb Star Wars-trilógia kedvéért, úgy nemrég Patrick Stewart is ismét megformálhatta Picardot egy új Star Trek-sorozatban. Most pedig a franchise-ok rajongóinak örömére néhány közös jelenetet is forgattak, amelyekkel az évtizedes Star Wars vs. Star Trek vitát dolgozták fel humoros formában.


Az Uber Eats ételkiszállító szolgáltatás reklámvideói közül az egyikben egy raktárépületben kerülnek szembe, láthatóan párbajra készülve. Az amerikai Hamill kezében baseball-ütő, az angol Stewartnál krikett-ütő. Hamill elmondja, hogy ő vegetáriánus ciabatta-sajtburgert rendelt, paradicsom nélkül, mire Stewart azt mondja, ő négysajtos tortellinit, extra adag paradicsommal - külön kihangsúlyozva a "tomatoe" (paradicsom) szót, amelyet ő angolként máshogy ejt, mint amerikai kollégája. Persze a rendelésük azonnal meg is érkezik.

"Szóval ide jutottunk, Stewart" - mondja Luke megformálója, mire a Picardot játszó színész így felel: "Vigyázz, Hamill, nincs itt az apád, hogy megmentsen!". Erre Hamill rávágja, hogy "Én vagyok az apám!". "Micsoda? Miről beszélsz?" - kérdi Stewart, és Hamill elismeri: "Nem biztos, hogy ezt jól mondtam".Emellett készült két rövidke videó is, amelyekben különböző játékokat játszva próbálják lerendezni a vitát.

Az egyikben Stewart megveri Hamillt léghokiban, és Mark elkezd panaszkodni, hogy épp nem figyelt (merthogy újabb rendelést adott le), amire angol kollégája egy szójátékkal felel: "Do you want cheese to go with that whine?". Ez szó szerint azt jelenti, hogy "kérsz sajtot a nyafogáshoz?"; a humoros szólás az angol 'whine' (nyafogni/siránkozni) és 'wine' (bor) szavak hasonlóságával játszik.A másikban fordul a kocka: itt Stewart rendel, és Hamill az, aki közben megveri az amőbában. "Újra én nyertem, Patrick!" - szól, mire a lovagi címet birtokló kollégája az asztalra csap, és azt mondja: "Sir Patrick a megszólításom!"

Cimkék: cikkekstarwars

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo