A múltba is visszapillant majd a Boba Fett-sorozat

boba_fett_mandalorian_2.jpg

Mostanában egyre több hír éri a The Mandalorian mellékprojektje, a The Book of Boba Fett háza táját. Eddig meglehetősen szegényesek a műsorral kapcsolatos információink, legutóbb például egy másik ismert karakter felbukkanását hozták egyelőre nem hivatalos hírbe, de a frissebb fejlemények hála egyre jobban körvonalazódik a dolog.

A címszereplőt alakító Temuera Morrison a Rotten Tomatoes oldalnak nyilatkozott a Boba Fett projektről. A 60 éves új-zélandi színész elárulta karakteréről, hogy a spin offból megtudhatunk pár dolgot Boba múltjáról, és hogy merre vitte útja A Birodalom visszavág óta, amivel egyébként a War of the Bounty Hunters című új képregénysorozat is foglalkozik. Morrison azt is mondta továbbá, hogy "egy helyben ragadt a karakter, és időszerűvé vált, hogy visszamenjünk egy kicsit az időben vele kapcsolatban, és többet megtudjunk róla." Eme infó birtokában valószínű megválaszolják, hogyan jutott ki a fejvadász a sarlakk gyomrából. Emellett a forgatással kapcsolatban is lelkesen megemlítette, hogy a sorozat egyik felelős producerre, aki a The Mandalorian második évadának 5. részét dirigálta, Robert Rodriguez is visszatért a rendezői székbe, a többi "csodálatos rendezőt" kiegészítve, kiknek nevét nem árulta el. Kemény munkával illette a produkciót, amit a koronavírus sem könnyített meg, plusz egy vadonat új rendszer szerint kellett dolgozniuk.

 

A forgatáson belüli címkézések kiszivárogtatásának köszönhetően van alapunk feltételezni azt, hogy több évadra számíthatunk a The Book of Boba Fett esetében. Ming-Na Wen a napokban posztolt ki Twitter-oldalára egy rengeteg doboznyi "lazy holder" telefontartozékot, ami a kényelmesebb használatot hivatott elősegíteni. A bejegyzést "wrap gift" hashtaggel látta el, ami a forgatási munka befejezésével járó ajándékokat takarja a munkatársaknak. Egy cédulát is megmutatott hozzá nekünk, amin a The Book of Boba Fett S1 felirat áll, alatta a karaktere sziluettjével. Ezzel erősödni látszik a gyanú, hogy nem csak 1 szezont kapunk, valamint az is beigazolódott, hogy a jelenteket felvették a projekthez, legalábbis vele biztosan.

Ming Na Wen1

 
Ming Na Wen2

Ha már évad és Boba-sorozat, a decemberre ígért projekt a Collider információi szerint a The Mandalorian 2.5 évadjának fog megfelelni, az alap sorozathoz jobban fog kötődni és kevésbé lesz különálló. Részben annak okán, hogy a két sorozat között crossovereket szerepeltessen. Ez egybevág azokkal a pletykákkal is, miszerint Din Djarin és Cobb Vanth is visszatér a The Book of Boba Fetthez. Illetve a produkció elkészítéséhez ugyanazokat a helyszíneket használták fel, mint a The Mandalorian esetében Los Angelesben, aminek a harmadik évadán még nem kezdtek el dolgozni Pedro Pascal szerint.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo