A múlt árnyaival folytatódik a Vader-képregényszéria

vader_shadows_shadow.png

Júliusban a negyedik, A vörös uralom című kötettel folytatódik a legújabb Darth Vader-képregénysorozat magyar kiadása, és már a folytatását is bejelentették: szintén idén várható az ötödik résznek, A múlt árnyainak a megjelenése, amelyet már elő is jegyezhetünk a Szukits Kiadónál.

Ez az újabb képregénygyűjtemény a Marvel harmadik Darth Vader-szériájának 23-27. számait tartalmazza, amelyeket Greg Pak írt és Raffaele Ienco, Marco Castiello, valamint Carlos Lopez rajzolt.

Alább olvashatjátok a kötet szinopszisát:

"A Sith Sötét Nagyura ezúttal Sabéval, Padmé Amidala egykori udvarhölgyével szövetkezik: melyik fél számára lesz végül végzetes ez a szokatlan társulás? Vader célba vesz egy korrupt birodalmi kormányzót, de vajon tényleg csak a rend helyreállítása iránti vágy vezérli, vagy inkább a múlt árnyai kísértik? Előkerül Bestooni Ochi is, és habár két ember nem is különbözhetne jobban egymástól, mint Sabé és ő, az egykori udvarhölgy és az orgyilkos mégis kénytelenek együttműködni.

De mi történik, ha mégis előkerülnek a kések: ki marad talpon kettejük közül? Ráadásul: noha Anakin Skywalker tudvalevőleg irtózik a finomszemcsés anyagoktól, ezúttal egy homokvihar fenyegeti elnyeléssel!"

Vader Mult Arnyeka Magyaritas

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo