728x79_szukitshu_banner_001.jpg

A már bejelentetteken kívül további sorozatok készülnek

star-wars-logo-pic.png

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy a már hivatalosan is bejelentett három élőszereplős sorozat (a The Mandalorian, illetve a Cassian- és Kenobi-sorozatok) mellett további szériák vannak előkészületben a Disney+ streaming-szolgáltatásra. Azt persze nem mondta el, pontosan milyen témájú sorozatokról lehet szó, így egyelőre csak találgathatunk. Korábban felmerült, hogy a folytatástrilógia és a Solo egyes karakterei is saját sorozatot kaphatnak - kérdés, hogy ezek a pletykák igaznak bizonyulnak-e.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

24 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2019 nov 09 : 13:24
  Beküldte: SonOfMurglak

  én nagyon remélem, hogy megvalósul a Qi'ra-spinoff, de egy Lando-sorozatot is megnéznék Gloverrel 01

  0 0
 • owokaleyo1992
  2019 nov 09 : 13:40
  Beküldte: owokaleyo1992

  Sokadjára ismétlem magamat, de jó lenne élőszereplősben feldolgozni Luke Jedi-akadémiáját. De egy Calrissian krónikák sorozat is ütne.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 nov 09 : 13:59
  Beküldte: SonOfMurglak

  valóban, az öreg Luke se lenne rossz 08 csak nem tudom, Hamill mennyire lenne vevő rá... bár azok után, hogy ugye elmondta párszor, hogy nem úgy ábrázolta volna Luke-ot, ahogy az új trilógiában tették, lehet hogy örülne, ha egy sorozatban úgy játszhatná el, hogy ő a hős, bölcs öreg Jedi Mester. és ennek biztos sokan örülnének, még a TLJ utálói is.

  0 0
 • Attila2
  2019 nov 09 : 15:30
  Beküldte: Attila2

  Luke akadémiája jó ötlet lenne.Amúgy simán meg leehtne csinálni azt,hogy nem is Kylo ölte meg a többieket hanem a Ren lovagok.Így egy kicsit másképp mutatnák be az eseményeket,Luke csak azt hiszi,hogy így volt,de kiderülhetne,hogy nem ő ölte meg őket.Hisz a romok alatt volt és lehetne az is,hogy a többiek Luke miatt rátámadnak és ő csak védekezne.Amikor Reynek van egy látomása a többi lovag már ott áll amikor Kylo leszúr valakit.Nem hiszem hogy a lovagok Luke tanítványai akik Kyloval mentek.

  1 0
 • owokaleyo1992
  2019 nov 09 : 15:42
  Beküldte: owokaleyo1992

  Érdekes felvetés, bár szerintem ez szükséges lökés lenne a karakternek a sötét oldal felé, meg ő is úgy mondogatja mindig, hogy a múltat el kell törölni.

  0 0
 • Attila2
  2019 nov 09 : 15:56
  Beküldte: Attila2

  Erre gondoltam.
  Lukeban is csalódott majd a többiek is megtámadják anélkül,hogy megkérdeznék mi történt.
  Ez pedig végleg átlökné oda ahová a filmekben jut.

  0 0
 • Goten56
  2019 nov 09 : 15:31
  Beküldte: Goten56

  Ez elég jó hír. Ha viszont ilyen sokminden lesz, igazán beleférhetne valami legends is.

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 nov 09 : 15:43
  Beküldte: Kempesbaba

  Lehet itt nyilatkozni nagyra törő tervekről (sőt az erre hajlamosak még tovább is álmodják azokat) a valóság viszont inkább az hogy a közeljövőben a disney inkább a streaming piacon kialakuló élet-halál harcra fog koncentrálni és a lehető leg költséghatékonyabban fogja a saját platformját fejleszteni,bevalott an a kisgyermekes háztartásokra koncentrálva.
  Azt viszont érdemes látni hogy a legifjabb generáció (gondolok itt a 12 évnél fiatalabbakra) már nem érdeklődik túlzottan a star wars saga iránt. Ezt mi sem példázza jobban,mint hogy a hasbro játékgyártó milyen látványosan csökkentette a gyártási kapacitását és ,,optimalizálja" termék skáláját és a fejlesztéseit. (Ebben a játékfejlesztés témában a játékok a polcról blogon és facebook oldalán ír érdekes dolgokat Tota)
  Tehát ha ezt a fiatal generációt elveszti a disney és a star wars,előbb-utóbb földbe áll az egész franchise.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 nov 09 : 16:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  A játékeladásokból mondjuk nem feltétlenül vonnám le ezt a következtetést, hogy a mai fiatalokat már nem érdekli a Star Wars. A játékeladásoknak általában is rosszat tesz a digitalizáció, az okostelefonok elterjedése.
  Az mondjuk biztos, hogy ma annyi nagy franchise van, hogy elég nagy az SW konkurenciája, ha a gyerekeket (is) meg akarja nyerni. meglátjuk, milyen animációs sorozattal állnak elő legközelebb.

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 nov 09 : 17:11
  Beküldte: Kempesbaba

  Van abban valami amit mondasz. De érdemes megnézni milyen óvatosan indítja saját platformját az apple. Szóval lehet itt nyilatkozni meg tervezgetni,minden jövőbeli projekt azon fog múlni hogy a konkurencia miket húz és milyen számokat produkálnak. Mert ebben a nagy streaming versenyben jó ha 3-4 szolgáltató fog talpon maradni és a disney nagy hendikeppel száll be a ,,háborúba"

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 nov 09 : 17:55
  Beküldte: SonOfMurglak

  Tény és való, hogy a Disney nagy hátránnyal indul, de az is igaz, hogy elképesztő kínálatuk lesz... a saját filmjeiken- sorozataikon kívül a Pixar, a Marvel, az SW, a National Geographic és a Fox cuccai. ennyiből szerintem az ő helyzetük nem ugyanaz, mint az Apple-é, ami ilyen téren új brand, és nincsenek már eleve ismert és népszerű tartalmai, franchise-ai. Ennyiben szerintem joggal magabiztosak a Disney-nél.
  Ezzel együtt is abban igazad van, hogy egyelőre kérdéses, mit hoz a jövő, és előfordulhat, hogy ezekből a tervekből nem lesz semmi. De én remélem, nem így lesz 08

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 nov 09 : 20:45
  Beküldte: Kempesbaba

  A dysney a meglévő tartalmait halmozza a platformra,de jelenleg az induláskor nem sok újdonság lesz náluk elérhető(javíts ki ha tévednék) a szolgáltatót választók pedig az exluziv újdonságok alapján döntenek és nem az alapján hogy mekkora régi,máshol mar látott tartalmakat halmoz fel

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 nov 09 : 22:46
  Beküldte: SonOfMurglak

  ez szerintem nem így van, hogy csak az újdonságokra hajtanak az előfizetők. sőt. nem véletlen, hogy pl. a Netflix most rengeteget fizetett azért, hogy a Jóbarátok még egy ideig nála maradhasson. meg ők is rengeteg olyan dolgot átvesznek, amit előtte már leadtak a tévében, nem csak a saját dolgaik elérhetőek náluk. a Disney-nél olyan népszerű sorozatok lesznek náluk, mint a Simpson család vagy a Már megint Malcolm. saját filmjeik közül meg olyanokat is felraknak majd, amik egy ideje elérhetetlenek (a Disney-nek volt egy ilyen stratégiája, hogy egyszerre mindig véges példányszámban adott ki valamit videón/lemezen, azután évekig nem adta ki újra). szóval a Disney rendelkezésére álló rengeteg sorozat és film óriási lépéselőny lesz.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 15
 • Tagok: 0
 • Összes tag:486
 • Legújabb:szlavikb
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57