A mandalórihoz is lesz köze A Rossz Osztag új évadának

bad_batch_ono_2_1653852578479_.jpg

Január 4-én kezdődik dupla epizóddal A Rossz Osztag második évada, ami több, az első évadban elővett szálat is továbbsző majd. Az animációs sorozat felelős producere, Brand Rau az SFX Magazinnak a start előtti utolsó napokban nyilatkozott, hogy mire számíthatunk az új évadtól egyes sztorielemeket illetően.

Az első évad záróepizódjaiban egy korszak lezárásának lehettünk tanúi, amikor a birodalmiak elrendelték Kamino Tipocavárosának pusztulását, ahonnan egy hajszál híján sikerült csak megmenekülnie a renegát klón osztagnak. Az évadzáró utolsó képsoraiban feltűnt egy, a Legendákban nagy múltú bolygó, a Wayland, ahová a kaminói klónozó tudóst, Nala Se-t vitték, és feltűnt egy karakter, aki ugyanazt az egyenruhát viselte, mint Pershing doktor A mandalóri élőszereplős sorozatból. Rau elmondta, hogy ez bizony nem véletlen egybeesés és teljes képet fogunk kapni ezzel kapcsolatban. Vélhetőleg az ott folytatott kísérletek lesznek középpontban, amik talán ötvöződnek majd A mandalóri második évadában látottakkal.

 

Ha már klónozás, Rau a címszereplő csapat kapcsán is beszélt néhány sort, méghozzá Omegát illetően, akinek múltjáról több dolog is kiderül majd a 16 rész felvonás során. Egy Boba Fettet érintő kérdésre pedig azt válaszolta, hogy ő és Omega útjai eléggé más irányba futnak ezekben az időkben, ami azt sugallhatja, hogy útjaik nem fogják keresztezni egymást az évadban.

The Mandalorian Bad Batch Dr Pershing

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo