A Mandalóri: Képek és infók a 3. évadról

mando_s3_empire_.jpg

Az Empire Magazin legutóbbi számában A Mandalóri következő évadát harangozza be, és amellett, hogy a borítón a főszereplők promóciós fotója látható, két pillanatképet is megosztottak a sorozat folytatásából. Az újságból cikkeiből konkrétumok ugyan nem derülnek ki, de általánosságban mégis elmondtak pár dolgot a színészek, hogy mire számíthatunk.

Mando S3 Empire2
A Bo Katant alakító Katee Sackhoff például arról beszélt, hogy ő még Star Wars-veteránként is meglepődött azon, milyen irányba vitték el a történetet, a színésznő az új évadot úgy írta le: "nagyon nagy, nagyon bátor és nagyon más [mint az eddigiek]". A főhőst játszó Pedro Pascal pedig elhintette, hogy a Mandalóriak világának újabb aspektusaival ismerkedhetünk meg, kultúra, politika és szabályok terén egyaránt. A harmadik évadot mindketten "eposzi"-nak nevezték, Pascal egy másik interjúban közben arról is beszélt, hogy nagy csatákra számíthatnak a nézők.

Mando S3 Empire
Az újság alternatív borítóján (lásd alább!) mandalóri sisakok láthatók, amelyek érdekessége, hogy szerepel rajtuk egy, amely úgy néz ki, mint Koska Reeves sisakja (a 3. sorban, középen). Egy szivárogtatás szerint ez a sisak szerepel a harmadik évadhoz érkező merchandisingon is, ami azt sugallja, hogy Reeves visszatér (korábban egy, a forgatásról készült lesivideón is látni vélték). Ez pedig azért lenne érdekes fordulat, mert a karaktert játszó Sasha Banks korábban úgy nyilatkozott, hogy nem lesz benne a folytatásban. Végül is könnyen lehet, hogy a színésznő szándékosan félrevezetően nyilatkozott (volt már erre példa), de akár az is, hogy ő tényleg nem tér vissza, csak a karaktere, viszont mivel nem lesz olyan jelenete, amiben leveszi a sisakját, így kaszkadőr bújik a páncéljába.

Mando S3 Empire4
Mando S3 Empire3

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo