A Mandalóri: Ízelítő a 3. évad werkfilmjéből

mandalorian_s3_still_mando_grogu.png

Múlt hónapban jelentették be, hogy június 28-án érkezik A Mandalóri 3. évad kulisszáit feltáró dokumentumfilm a Disney Plus streaming szolgáltatóra. Ebből egy 30 másodperces betekintést osztottak meg előzetesen, ami egy érdekességet tartalmaz. A sorozat showrunnere, Jon Favreau elárulta, hogy a legendás stop-motion animátor, Phil Tippet is részt vett a harmadik évad második részének megalkotásában, pontosabban abban, hogyan nézzen ki a Mandalore bányája. A rankor, a tauntaunok és az AT-AT-k életre keltése mögött álló veterán szakember modelljeit használták fel, hogy létrejöhessen a rémálomszerű és egyszerre gépies környezet.

Arról idáig nem szólt fáma, hogy hány percet fog számlálni a dokumentumfilm, vagy hogy hány epizódos lesz, de a Boba Fett könyve és az Obi-Wan Kenobi werkfilmje alapján sejthető, hogy csupán egy epizódot szentelnek A Mandalóri 3. évadára.


Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo