A Mandalóri: Film formájában érkezhet a folytatás

mandalorian_s3_still_mando_grogu.png

Jon Favreau, A Mandalóri alkotója már februárban arról beszélt, hogy egy következő, negyedik évadhoz is megírta a forgatókönyveket, aztán nyár elején pedig arról lehetett hallani, hogy ősszel kezdődhez az újabb epizódok forgatása. Most viszont felröppent a pletyka, miszerint mégsem készül negyedik évad, viszont a Favreau által kitalált történet így is megvalósulhat, viszont egy film formában. Azaz a korábbi tervekkel ellentétben végül mégiscsak mozivászonra küldhetik Din Djarint.

Hollywoodban több projektet le kellett állítani vagy elnapolni az utóbbi időben, miután a forgatókönyvírók sztrájba kezdtek, majd csatlakozott hozzájuk a színészek szervezete is. Emellett más jellegű gondjai is adódtak a nagy stúdióknak: több drága produkció is csúfosan bukott a mozikban, a több céget is tulajdonló Disney pedig különösen érintett egyet, ugyanis a Pixar, Marvel és a Lucasfilm produkciók is voltak a rosszul teljesítő mozifilmek között. A Disney-nél már fel is merült, hogy saját streamingszolgáltatásukra, a Disney Plusra kevesebb saját sorozatot akarnak gyártani, és ez érinti a messzi-messzi galaxisban játszódó projekteket is. Vagyis a jövőben kevesebb Star Wars-sorozat várható.

A MakingStarWars.net portál forrásai szerint a Lucasfilmnél jelenleg folyik az ötletelés azzal kapcsolatban, hogy a fennálló helyzetet hogyan mentsék meg. Mivel a sztrájk elhúzódni látszik, úgy néz ki, hogy ha Dave Filoni tervezett Új Köztáraság-mozifilmjét még további sorozatévadokkal akarnák felvezetni (A Mandalóri negyedik évada mellett elvileg jöhetne még egy szezon az Ahsokából). Éppen ezért felmerült annak lehetősége, hogy Favreau kész forgatókönyveit átdolgozzák, és egy mozifilmbe sűrítve mesélik majd el a sztorit; ezt a Mandalóri-filmet pedig egy évvel a korábban bejelentett, Filoni-féle mozifilm előtt mutatnák be.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo