A Mandalóri: Ezért nem látni a főhős arcát a 3. évadban

mando_s3_trailer_still_.jpg

Nemrég zárult le A mandalóri 3. évada, ahol az előző két szezon után elmaradt egy már talán hagyománynak számító elem, mégpedig az, hogy megpillanthatjuk Din Djarin arcát. Noha a sisaklevétel az egyik fő történetszál okát adta, miszerint Dinnek el kellett utaznia a Mandalore-ra, és a bányáknál található tóvízben megfürödve feloldozást nyerhetett és ismét teljes értékű mandalórivá válhatott.

Az nem titok, hogy Pedro Pascal inkább a hangjával kelti életre a karakterét, hús-vér alakban a dublőrjei, Brendan Wayne és Lateef Crowder felváltva végzik el helyette a terepmunkát a páncélban. A The Hot Mic podcastban közreműködő Jeff Sneider szerint a sisaklevéltel hiánya időpont egyeztetési problémára vezethető vissza: A mandalóri 3. évad forgatása (2021 októberétől 2022 márciusáig) egybeesett a The Last of Us sorozat készítésével (2021 júliusától 2022 júniusáig), és Pascal az utóbbit részesítette előnyben, habár A mandalóri néhány epizódjánál jelen volt a forgatáson.

 

Érdekesség, hogy Pedro Pascal arcán néhány seb igazi volt A mandalóri első évadzárójánál, ugyanis pont a sisaklevételes forgatási helyszínhez tartva baleset érte: a sminkes utánfutóból kilépve belelépett egy darab rétegelt lemezbe, ennek következtében Pascal elvágta az orrnyergét, amit hét öltéssel kellett összevarrni.

 

A mandalóri várhatóan vissza fog térni a negyedik évaddal, amihez Jon Favreau elmondása szerint már készen vannak a forgatókönyvvel. Mivel a folytatásról még nem tudni, mikor érkezhet, ezért még kérdéses, mikor fogjuk viszont látni Din Djarint, és hogy ezúttal lekerül-e róla a maszk. Viszont tavasszal jön A Mandalóri képregény első kötete magyarul, amellyel felidézhetjük, hogyan indult a története.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo