A mandalóri: Ahsoka a szokott magyar hangot kapta

ahsoka_pic.jpg

A Disney Pluson már elkezdték megkapni a magyar szinkront a Star Wars-sorozatok epizódjai – derül ki a Ziro cikkéből.

Így már megtudtuk, hogy A mandalóri főhősét, Din Djarint magyarul Varga Gábor szólaltatja meg (őt például a Dr. House Wilson doktorának magyar hangjaként ismerhetik sokan), és – A klónok háborúja-rajongók örömére – Molnár Ilona visszatér az immár felnőtt Ahsoka Tano magyar hangjaként, Bo-Katant pedig Lázadókhoz hasonlóan ezúttal is Mórocz Adrienn szólaltatja meg, őt a Lázadók animációs sorozatban hallhattuk Bo-Katan hangjaként. Az egyik új szereplő, a magisztrátus, Morgan Elsbeth a magyar változatban Bertalan Ágnes hangján szólal meg.

Ahsoka Szinkron
A magyar változatban "A Rossz Osztag" címet kapó The Bad Batch karakterei közül a Zito cikke szerint külön hangot Wrecker (a magyarban Zúzó) kapott, ő – Bodnár Tamás hangján szólal meg – , a többieket valószínűleg egyaránt az a Varga Rókus szinkronizálja, aki A klónok háborújában is szinkronizálta a klónkatonákat. Omega magyar hangja Staub Viktória, Tarkiné pedig Újréti László (Terence Hill állandó magyar hangja), aki már a Zsivány Egyesben is szinkronizálta a karaktert.

AZI hangjaként Molnár Levente tért vissza (aki A klónok háborújában is több droidot alakított), míg Bálint Adrienn és Juhász Levente rohamosztagosokat szinkronizál, Rampart admirális hangja pedig Tokaji Csaba lett.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo