A Lucasfilm megválik Gina Caranótól

gina_carano_fired.png

A 38 éves színésznő, fitneszmodell és harcművész Gina Carano (A bűn hálójában, Deadpool) 2019-ben csatlakozott a Star Wars univerzumához, mint Cara Dune megformálója a díjnyertes The Mandalorian című élőszereplős sorozatban. Ugyanakkor úgy tűnik, pályafutása ezzel véget is ért a franchise-nál, ugyanis a Lucasfilm egyik szóvivője tolmácsolásában kijelentette, hogy

Gina Carano és a Lucasfilm útjai elválnak egymástól, és nincsenek tervek a jövőbeli foglalkoztatásával kapcsolatban. Ezen túl a közösségi médiában megosztott bejegyzései, amik kulturális és vallási alapon különbözteti meg negatívan az embereket, undorítóak és elfogadhatatlanok.

A hírt egy nappal az után jelentették be, hogy a Twitteren elterjedt a #FireGinaCarano hashtag, miután Carano az előző este problémás, a zsidóüldözést a politikai nézetek elítéléséhez hasonlító sztorit osztott meg az Instagramján. Kis idő múlva a bejegyzés törölve lett, de rengeteg rajongó lementette és megosztotta a közösségi oldalakon.

 

Carano esetének több előzménye is van, hónapokon keresztül botrányosan viselkedett az online közösségben: köztük a covid miatti maszkos előírásokat gúnyolta ki, összeesküvésekről beszélt az amerikai elnökválasztás ügyében, lájkolta a Black Lives Matter mozgalmat becsmérlő posztokat.

 

Bár nem volt egyértelműen kimondva, de Carano karaktere a The Mandalorian második évada alapján a nemrég bejelentett The Rangers of the New Republic című sorozatban nagy valószínűséggel feltűnt volna. Ezek után kérdéses, hogy magával Cara Dune-nal mit kezdenek az univerzumon belül: más színésznő veszi át a stafétát, kiírják a történetekből, vagy leredukálják a szerepét és csak könyvekben, képregényekben, animációkban tűnhet majd fel?

 

Forrás: io9.gizmodo.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo