Pletyka: A Lucasfilm leáll a különálló filmek készítésével

sw_story_logo.png

Figyelem, a következő hírek nincsenek hivatalosan megerősítve, ezért pletykaként kezelendő! A korábbi hírünknek ellentmond a készülő filmek számával kapcsolatosan, hogy a collider.com belsős információkra hivatkozva közzétett egy hírt, miszerint egy jó darabig nem fogunk kapni a Star Wars-történetekből a Solo után, amik talán a legfrissebb Star Wars-film rossz jegypénztári teljesítménye miatt kerülnek parkolópályája, és ehelyett a trilógiákra fókuszálnak majd. A cikkből az is kiderül, hogy a szintén pletykált és meg nem erősített Obi-Wan-filmen már aktívan dolgoztak, de akik be voltak vonva, már nincsenek a projektben. Szintén egy friss szóbeszédet cáfol meg ez a hír a Boba Fett-filmről is: a Logan írója és direktora, James Mangold előzetes tárgyalásokat folytatott a fejvadászról szóló film írásáról és rendezéséről, de ez még a Solo bemutatója előtt történt.

Frissítés: Az ABC News azt írja, a lucasfilmes forrásaik szerint továbbra is több film van előkészületben a stúdiónál, többek közt olyanok, amelyeket eddig hivatalosan nem jelentettek be. Ebből persze nem derül ki, hogy ezek között lesz-e különálló film is, vagy már csak trilógiákban gondolkodnak. Viszont a "hivatalosan még be nem jelentett" filmek alatt érthetik a Boba Fett- és a Kenobi-projektet is, mivel ezekről eddig valóban csak pletykákat hallottunk.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

12 Hozzászólás

 • RacerX
  2018 jún 20 : 22:03
  Beküldte: RacerX

  Már előre félek mennyire fogja túllihegni ezt az IGN... xD

  3 0
 • Darth DNS
  2018 jún 21 : 10:07
  Beküldte: Darth DNS

  Amúgy ha valóban igaz a hír, akkor azért kár, hogy pont a spin-off filmekkel állnak le, amikor azok eddig jobbak voltak az utózmány-
  epizódoknál.Money talks & enter the bureaucrats...https:
  //www.youtube.com/
  watch?v=w7twNkuJIts

  0 0
 • pityesz
  2018 jún 21 : 18:03
  Beküldte: pityesz

  Darth DNS, szóról szóra ugyanezt gondolom én is, majd a kilencedik rész után kiderül, hogy a Solo bukott e, vagy a Star Wars.

  0 0
 • Darth DNS
  2018 jún 22 : 09:29
  Beküldte: Darth DNS

  Az a baj, hogy ha a IX. rész hoz a konyhára vagy 1,5 milliárd dollárt, abból pont, hogy nem derül ki semmi sem:( Hacsak nem újfent az, hogy egy trilógiából általában a középső rész hozza a legkisebb nézőszámot.

  0 0
 • RacerX
  2018 jún 22 : 10:54
  Beküldte: RacerX

  Meg lehet nyugodni. Már aki megfog... Marhaság az egész.

  0 0
 • Darth DNS
  2018 jún 22 : 13:13
  Beküldte: Darth DNS

  Na igen, néhány forrás már cáfolja is a dolog nagy részét, és egy Pinewood Studiostól jövő, a forgatási időpontokra vonatkozó információ félreértelmezésére hivatkozik.
  [Linkelt tartalom]
  [Linkelt tartalom]

  0 0
 • pityesz
  2018 jún 22 : 15:55
  Beküldte: pityesz

  Bízom benne, hogy ez a hír tényleg kacsa, (persze nem Dagobert).

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 58
 • Tagok: 0
 • Összes tag:444
 • Legújabb:DarthÄcer
 • Legtöbb online:187
  Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56