728x79_szukitshu_banner_001.jpg

A Logan rendezője kapta a Boba Fett filmet

james_mangold_ford_vs_ferrari.jpg

Régóta lóg a levegőben a harmadik "Star Wars Story" film témája. Korábban Josh Trank neve merült fel a projekt kapcsán, de őt menesztették, miután a Fantasztikus Négyes reboot készítésekor összekülönbözött a stúdióval, és a Lucasfilmnek is dolgozó Simon Kinberg producerrel. Azóta nem is nagyon hallani erről a spinoff-tervről - arról is különböző híresztelések keringtek, hogy kiről fog szólni: Obi-Wanról vagy Boba Fettről. Most azonban úgy néz ki, hogy eldőlt a dolog: a film főszereplője a mandalóri fejvadász lesz, író-rendezője pedig a Logan és a Farkas direktora, James Mangold a Hollywood Reporter értesülései szerint.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

21 Hozzászólás

 • Darth Law
  2018 máj 25 : 06:27
  Beküldte: Darth Law

  Hát egy picit csalódott vagyok. Én vagy egy Obi-Wan vagy egy Maul filmet szeretnék látni. Boba Fett a világ legnagyobbra fújt lufija. Semmit nem csinált a filmekben, de felhype-olták a rajongók, mert király páncélja volt. Ráadásul övé a legröhejesebb halál a sorozatban. Nem örülök. :( Hol van amúgy a "temesd el a múltat"? Továbbra se engedik el az OT-t...

  1 0
 • DarthTom
  2018 máj 25 : 20:45
  Beküldte: DarthTom

  ,,Ráadásul övé a legröhejesebb halál a sorozatban."

  Boba fanok szerint ez történt 08
  [Linkelt tartalom]

  1 0
 • RacerX
  2018 máj 25 : 08:12
  Beküldte: RacerX

  Hát számomra Boba Fett az egész SW legérdektelenebb karaktere. Hihetetlenül felszopott és túlhype-olt. A TCW-ben keményebb volt mint az OT-ben. Egyébként nem hinném hogy temetni kéne a Kenobi filmet. A HR cikkében írnak is róla, csak persze hogy ez a klón kapja a nagyobb hype-ot. Egyébként elképzelhető lenne egy összefüggő trilógia az antológia filmeknél?Pl: Solo-Fett-Kenobi/
  Maul/Lando?

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 máj 25 : 08:12
  Beküldte: SonOfMurglak

  én annyiból örülnék neki, hogy egyelőre még tartoznak azzal a sztorival, hogy ebből a csávóból hogyan lett akkora fejvadász... ha úgy tetszik, most ez a film végre igazán megindokolhatná azt, hogy miért kell szeretnünk ezt a fazont. igazat adok abban, hogy az eredeti trilógiában nem volt akkora szerepe, de azért a preqelekben kapott egy érdekes eredetsztorit, és a TCW-ben is feltűnt. és végül is a spinoffokban éppen az lenne a pláne, hogy az ilyen mellékes sztorikat is feldolgozhatnak, eltávolodva a fő sodortól... és azért ebben sok fejvadász szerepelhetne - az ő világuk pedig eléggé elsikkadt eddig a filmekben- sorozatokban.
  másrés zről én nem értem az Obi-Wan mozi iránti igényt... 2 trilógia és a TCW meg a Rebels után szerintem elég szerepet kapott az a karakter... de amúgy szerintem a jövőben simán megcsinálhatják még azt is, mert tuti sokan várják.
  és konkrétan a hírre reagálva: a rendezőválasztás tetszik 08 a Logan szerintem hatalmas film lett.

  0 0
 • Attila2
  2018 máj 25 : 08:58
  Beküldte: Attila2

  Azt én se értem hogy lett akkora fejvadász,szóval ha a filmben nem lesz benne akkor sokan mérgesek lesznek.
  Csak a legendákból lehet tudni miért is van akkora hype körülötte
  Szerintem az kénea filmbe,hogy az epilógusban kimászik a Sarlacc szájából.
  Akkor ő lenne a galaxis legnagyobb szabadulóművésze.
  Am úgy meg neki nem lehet eredettörténetet kitalálni mert azt már megtudtuk a II. részből
  Szerepelt a TCW-ban is,szóval sokat tudunk róla.

  0 0
 • Blade
  2018 máj 25 : 10:09
  Beküldte: Blade

  Az a baj, hogy Katinka nagyon próbálja meglovagolni a Marvel sikerét. Ez a minden évbe jön ki SW film nem lesz jó visszafog ütni egy idő után be fognak bukni. Már most a Solo várt eredményei is kevesebb lesz mint várták volna persze még annyi összejön, hogy ne legyen bukás.

  De egy SW nem lehet minden évbe elsütni a rajongók ki fognak ettől akadni főleg azért is mert pl. ezt a Solot se várták már olyan sokan legalábbis nem volt olyan nagy az érdeklődés mint az ezelőtti filmeknél.
  Egy SW jelenség volt mindig is persze addig ütik a vasat amíg meleg, de ez így egy idő után meglátásom szerint be fog bukni. Egy SW-ből nem lehet MArvel szintű tendenciát csinálni már csak azért se mert ezeknek a karakterek már ikonok, legendák, nem szeretnék a rajongók többsége se, ha bolygatnák a múltjaikat főleg élő példa Han Solo esete is ami még most el fog menni, de ami utána jön kérdéses...

  Arról nem beszélve, hogy rajongók hada már valami újat várna, és nem mindig visszafele ebből meg abból csinálni filmet. Nem lesz ez így jó amúgy, de az SW nem érdemli ezt Katinka mondjuk igen őt nem sajnálom egy cseppet se sőt...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 máj 25 : 11:43
  Beküldte: SonOfMurglak

  Hát az SW kapcsán ilyen könnyen kijelenteni, hogy a rajongók mit várnak, nem nagyon lehet...
  Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire megosztó minden az OT (vagy inkább A Jedi visszatér) óta.
  És pl. pont a Boba Fett film az, amit nagyon sokan szerintem régóta várnak. De ugyanígy a Han filmet is vártuk jó néhányan - nyilván mindkét esetében voltak-vannak olyanok is, akik szerint hülyeség, vagy felesleges, de attól még nem lehet kerek perec kijelenteni, hogy most ezekre nincs igény.
  Az sem véletlen, hogy ennyire az OT-nosztalgiára építenek... merthogy nagyon sokan pont nem az újat, hanem a régit várják...

  Az pedig, hogy az SW-ből lehet-e egy Marvel-féle univerzumot csinálni (illetve, hogy működik-e) a jövő zenéje. Kivitelezhető a dolog, ha jól csinálják. És simán belefér az is, hogy 1-2 film bukjon, pont azért, mert a többi sikere kompenzálja. A Marvelnek se lett minden filmje kirobbanó siker, de még azokat is megérte nekik folytatni.
  Egyébként nyilván az sem véletlen, hogy a különálló filmek helyett inkább a spinoffokból is trilógiákat tervez a jövőben a Lucasfilm, mert azokban van igazán értelme új karaktereket behozni, van idő rendesen bemutatni őket, meg tudnak velük több dolgot csinálni.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 13
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57