A Köztársaság Fénykorában játszódó mesesorozat érkezik

youngjedi_.jpg

Talán van, aki még emlékszik rá, hogy még régebben azt rebesgették: készülhet egy, a Köztársaság Fénykora idején játszódó animációs sorozat. Ami akkor csak pletyka volt, az immár hivatalossá vált: a Celebration sok-sok bejelentése között azt is közölték, hogy a Köztársaság Fénykora érában játszódó animációs sorozat érkezik, amelynek címe Young Jedi Adventures (azaz "Ifjú Jedik kalandjai" lesz).

A széria egy osztálynyi ifjú Jedi-növendékre fókuszál majd, és a korábbi animációs projekteknél fiatalabb korosztályt céloz meg: ez lesz az első, rendes hosszúságú Star Wars animációs sorozat, amely óvodásoknak, kisiskolásoknak készül (magyarán nem pár perces miniepizódokról van szó). A célközönségre tekintettel a mesesorozat alapvetően a Jedi Lovagnak készülő apróságok kalandjain keresztül a fiatal nézőinek is tanít, olyan leckéket, amik nem csak a messzi-messzi galaxisban hasznosak (olyan témákban, mint az együttérzés, az önfegyelem, a csapatmunka, a türelem és a barátság).

A sorozat showrunnere Michael Olson (a Kutyapajtik mesesorozat írója) lesz, az executive producere James Waugh a Lucasfilmtől (aki a Visions felett is bábáskodott). A Young Jedi Adventures 2023 tavaszán indul, és a Disney+ streaming-platform mellett angolul a Disney Junior csatornán is bemutatják majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Plagueis Maul Allo 2 Javitott 1

Hirdetés

Thrawn Allo Banner