A Köztársaság Fénykora: Újabb fegyver a Folytatás Trilógiából

highrepublic_cover.png

A három fejezetre osztott A Köztársaság Fénykora projekt új fejezetet nyit a Star Wars univerzumában, azonban a friss tartalmak közt lesznek ismerősen csengő elemek is a különböző kánon műfajokból. A korábbi hírek szerint a Baljós árnyak előtt 200 évvel játszódó sztorikban találkozhatunk fényostorral, a Kylo Ren-féle keresztvasas fénykarddal, és ezúttal egy másik fegyver debütál az új filmes trilógiából.

A külön a kornak szentelt Star Wars: The High Republic Show műsor friss részében spoileresen felvázolták, milyen tartalmakra számíthatunk a könyvekben, képregényekben, játékokban, emellett kerekasztal beszélgetést folytatott Krystina Arielle a szerzőkkel, rajongói kérdésekre kaphattunk szakértői választ, emellett friss hírek is teret kaptak. Az egyik fontos hír szerint Claudia Gray (Vérvonal, Az elveszett csillagok) Into the Dark című regényében egy eddig nem ismert karakter tűnik fel, egy útkereső Jedi, Orla Jareni. Mint útkereső, az umbarai Orla szinte mindig mozgásban van, oda megy, ahová az Erő őt szólítja. A könyvben flashbackekben bepillantást nyerünk padawan, majd Jedi-lovag életébe. A fegyvere pedig elgondolásban teljesen megegyezik a Skywalker korában látott sötét Rey duplapengés fénykardjával, csak jelen esetben ez a kor és a Jedik dizájnját viseli, illetve ilyen fénykardokat használt Pong Krell is A klónok háborúja animációs sorozatban.

Orlajedi

Star Wars The High Republic Orla Jareni 947hffg

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo