A Köztársaság Fénykora: Új könyvet és borítókat lepleztek le

star_wars_the_high_republic_announce_novel_2_rising_storm_tall.jpg

Igaz játékban és zenében megízlelhettük már egy kicsit az érát, de A Köztársaság Fénykora könyves és képregényes amerikai debütálására körül-belül már csak egy hónapot kell várni. Jövő év január 5-én jelenik meg Charles Soule (Darth Vader, a Sith sötét nagyura) Light of the Jedi című regénye, amihez így 1 hónappal korábban felfedték a hozzá tartozó borítóját. A borító elrendezése azt sugallja, hogy az előlapon a békét őrző Jedik, míg a másikon a rendet fenyegető Nihilek összecsapása közeleg, mint ahogy az be is lett lengetve Soule egy korábbi nyilatkozata alapján.

Light Of The Jedi

 

Fél évvel később, július 5-én érkezik a The High Republic második felnőtt regénye, a Cavan Scott (Dooku – Az elveszett Jedi) által jegyzett The Rising Storm, áll hírül a starwars.com bejegyzésében. Az ismertetés szerint bár nem közvetlen folytatása lesz a Soule-féle Light of the Jedi-nak, az abban történt eseményekre fog építkezni. A Nihilek rémuralma szintet lép, ellenük pedig a Jedi Tanács újdonsült tagja, Stellan Gios, Bell Zettifar padawan és egy új szereplő, a felbérelhető Ty Yorrick fog fellépni. Yorrick egy Erő-érzékeny, rejtélyes múlttal bíró szörnyvadász. Scott elárulta még hozzá, hogy Stellan és a többiek idővel rá fognak jönni, hogy nem érdemes az útjába állni. Eme könyv borítóját (amin szerepel a már korábbról híresztelt új fénykard-variáns) is megcsodálhatjuk, ami Joseph Meehan munkája, angol nyelven előrendelni pedig itt lehet.

Star Wars The High Republic Rising Storm Cover Reveal 043ns

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo