A Köztársaság Fénykora: borítók a harmadik fázishoz

high_rep_ph3_cov_.png

Nyáron fedték fel, hogy milyen új könyvek, képregények jönnek majd a Köztársaság Fénykora széria harmadik fázisának részeként. Most pedig megjelentek a kötetek borítói, és az egyik regénynek már a szinopszisa is ismert. Ezeket nézhetitek meg a folytatásban!

A harmadik felnőtt regényt a Fenyegető sötétség szerzője, Claudia Gray (Elveszett csillagokVérvonalMester és tanítványa) lesz, a címe pedig The Fallen Star (azaz Hullócsillag).
A szinopszisa szerint a Csillagfény Jelzőállomáson állomásozó Jediknek végre alkalma adódik hogy a felépülésre és a gyászra figyeljenek, de közben a Nihilt a háttérből isányító Marchion Ro az eddigi legmerészebb támadására készül, amivel végleg ki akarja oltani a Jedik fényét. Íme a borítója:

27822821192
A harmadik ifjúsági regényt a The High Republic Adventures képregényszéria és a Race to Crashpoint Tower szerzője, Daniel José Older (A végső dobás) írja, a címe pedig Midnight Horizon (azaz "Éjféli horizont") lesz.

39763112
A harmadik gyerekkönyvet az A Test of Courage, az Out of the Shadows és a The Edge of Balance szertője, Justina Ireland írja, a címe pedig Mission to Disaster lesz (ami nagyjából azt jelenti, "Katasztrófára ítélt küldetés").

387636532
Jön egy harmincoldalas kötetből álló képregény A Jedik fénye szerzőjétől, Charles Soule-tól (Kylo Ren felemelkedéseDarth Vader, a Sith sötét nagyuraThe Eye of the Storm címmel, bemutatva Marchion Ro háttérsztoriját.

238sl

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darthvader Megjelenes Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo