A Köztársaság Fénykora: 4 padawan mutatkozik be

highrepubliccoverpadawans.png

A starwars.com cikke hála újabb ismeretekkel gazdagodhattunk A Köztársaság Fénykora projektből előzetesen, méghozzá 4 padawan karakter megismerésével, akikről Jennifer Heddle, a Lucasfilm Publishing felelős szerkesztője és a szerzők rántották le a leplet:

Az első karakter a vuki Burryaga, aki a Light of the Jedi könyvben fog feltűnni, ami Charles Soule nevéhez köthető. Burryaga Nib Assek Jedi-mester tanítványa lesz, aki eltanulta a shyriiwookot, a vukik nyelvét, hogy megfelelő képzést adjon tanítványának. Soule szerint Burryaga azon kevés vukik egyike, akik a Kashyyykot elhagyva a coruscanti Jedi Templomba utaztak tanulni. A kétkezes, korhoz hű fénykardot használó Burryaga vele született képessége érzékelni mások érzéseit, ami elszigeteli őt a Rend többi tagjától.

Thr Burryaga Concept Art 09234

 

A második karakter neve Reath Silas, aki a Claudia Gray által írt Into the Dark ifjúsági regény egyik szereplője. Gray elmondta, hogy Reath kiváltságos tanítványnak mondható valamilyen formában, mert mestere, Jora Malli, a Jedi Tanács tagja. Ez azt jelenti, hogy rengeteg időt tölt a Coruscanton, fontos diplomáciai találkozókon vesz részt, ezért a köztársasági határra való kivezénylés hatalmas újdonságokat fog okozni számára: a fiú megtanulja, milyen fából faragták.

Thr Reath Silas Concept Art 0678

 

A harmadik karakter Lula Talisola, aki az IDW-féle The High Republic Adventures ifjúsági képregényben bukkan fel, aminek írója, Daniel José Older szerint nála minden a Jedi Rendről szól, és alig várja a lovaggá ütést, hogy a valaha élt legjobb Jedi lehessen. Fénykardjával remekül bánik, jobban mint bárki az osztályában, emellett hűséges, könyörületes, és a lány vigyáz két legjobb barátjára, Farzalára és Qortra. Különösen akkor, mikor kalamajkába keverednek.

Thr Lula Talisola Concept Art 3424

 

A negyedik és utolsó karakter Bell Zettifar, aki szintén a Light of the Jedi szereplője lesz Burryaga mellett. Zettifar társa egy Ember nevű charhound vadászkopó, és ideje legjavát gyakorlással tölti. Bell mestere a legendás Loden Greatstorm, akivel az Elphrona ércvilágon lévő Jedi Előőrsön tartózkodik, mélyen a Külső Gyűrűben.

Thr Bell Zettifar Concept Art 3424

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo