A következő animációs sorozat az Ellenállásról szól majd

star_wars_resistance_tall.jpg

Két hónapja ígérte meg Filoni, hogy nemsoká beszélnek az újabb animációs projektjükről, és most itt is a hivatalos bejelentés: a következő animációs sorozat címe (ahogyan korábban a márkanév levédetéséből már sejthető volt) Star Wars Resistance (azaz "Star Wars Ellenállás") lesz, és értelemszerűen a VI-VII. részek között játszódik majd.

A sorozat főszereplője a fiatal pilóta, Kazuda Xiono lesz, akit az Ellenállás egy titkos küldetésre küld, hogy az Első Rend ellen kémkedjen. A sorozatban olyan karakterek is feltűnnek majd, mint Poe Dameron és Phasma kapitány (ráadásul az eredeti színészek hangján szólalnak meg!), és BB-8 is szerepel majd benne.

A főbb szinkronszínészek nevét is tudjuk már: Christopher Sean (Hawaii Five-0), Suzie McGrath, Scott Lawrence (Légió), Myrna Velasco (Elena, Avalor hercegnője), Josh Brener (Szilícium-völgy), Donald Faison (Dokik), Bobby Moynihan (Medvetesók), Jim Rash (Balfékek), és Rachel Butera.

Az ősszel induló sorozat munkálatai már el is kezdődtek. Készítői között többen vannak, akik Filonihoz hasonlóan A klónok háborúján és a Lázadókon is dolgoztak már. Filoni elmondta, hogy az alapötletet a repülők és a második világháború iránti rajongása adta, illetve hogy a sorozat képi világát az animék inspirálták.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

30 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 ápr 26 : 17:58
  Beküldte: SonOfMurglak

  na ebben nem sok meglepetés volt xD csak aztán valahogy zárják le benne a Rebels sztoriját is, meg szerepeljen kicsit Luke akadémiája 08

  1 0
 • Revan
  2018 ápr 26 : 18:25
  Beküldte: Revan

  Hát, nem tudom, hogy örüljek-e neki. Nekem is az a kifogásom, hogy nem Ezra történetét folytatja. Valahogy annyira nem mozgatnak meg az Ellenállás harcosainak történetei. A pilóták meg sosem voltak a szívem csücskei. A Vérvonal és Az ébredő Erő között biztos történtek dolgok, csak nem gondolom, hogy az Ellenállás az Első Rend ez idő tájt játszódó párharca annyira izgalmas lenne, hogy egy sok évados sorozatban kéne bemutatni. Ha átnyúlna Az utolsó Jedik utáni időszakra, akkor talán más lenne. Az anime nekem se a szívem csücske. Meglátjuk. Meg aztán így első blikkre úgy néz ki Erő-használó mentes, vagy hiányos széria lesz. Azt hiszem ez a sori nem fog annyira érdekelni. Úgyhogy elmondhatom: én személy szerint nem örülök neki.

  1 0
 • RacerX
  2018 ápr 26 : 18:59
  Beküldte: RacerX

  Egyelőre nem tudjuk mennyire fogja folytatni a Rebels-ben félbehagyott szálakat. De ugye mindenképp a Vérvonal és a TFA közt fog játszódni. Addigra meg már Sabine is vénlány lesz, főleg Ahsoka.
  Mindenesetre érdekel a történet. Jó kis kémkedős, hidegháborús sztori lehetne.
  Valamint feltűnhetne Hera és a fia is.

  2 0
 • SonOfMurglak
  2018 ápr 26 : 19:25
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen én is valami ilyesmit várok 08
  én arra számítok, a Rebels-sztori folytatása mellékszál lesz. de mindenesetre szerintem Filoni nem véletlen hagyta annyira nyitva azt a sorozatát. tuti hogy vmilyen szinten Ezra keresése összekacsolódik majd az ellenállós sorozat hősének sztorijával.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2018 ápr 26 : 19:01
  Beküldte: SonOfMurglak

  én olvastam a Join the Resistance című sorozat eddig megjelent 2 kötetét, meg ott van a Poe Dameron sorozat is. azért azoknak is érdekes a sztorija, érdekes bennük az Ellenállás-Első Rend ellentét, annak ellenére, hogy ugye nincs nagy nyílt konfliktus. azzal szerintem nem lesz gond, hogy ne tudnák elég érdekessé és akciódússá tenni. attól nem félek, hogy ebből ne tudnának vmi érdekeset kihozni Filoniék.
  Ezráék meg gondolom olyasmi szerepet kapnak majd, mint Ahsoka a TCW-ben. mondjuk úgy, hogy a külső űrben bujkáló Első Rend után kémkedve beléjük futna egy pilóta, vagy ilyesmi.

  1 0
 • RacerX
  2018 ápr 26 : 19:09
  Beküldte: RacerX

  Vagy kiderül hogy tényleg Ezra Snoke. 01

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 ápr 26 : 19:26
  Beküldte: SonOfMurglak

  kiderül??? hát ezt eddig is tudtuk 13 13 01

  0 0
 • Blade
  2018 ápr 26 : 19:13
  Beküldte: Blade

  Én meg kimondottan várom vagy legalábbis érdekel. Főleg 2 dolog miatt. Az egyik, hogy a 6-7 között játszódik ami engem kummára érdekel a másik meg,ahogy elnézem nyista erő, Jedi, Sith, seprű, pálca, meg társaik......Szóva  nekem már elvből várós pedig nagyon nem érdekelnek ezek az animésönök. A Rebelst még mindig nem néztem meg az Clone-ból meg a 4. évad elején járok nem rossz csak valahogy nem mozgatnak meg, de ez így a leírás alapján érdekel persze majd meglátjuk mennyire lesz jó.

  0 1

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 47
 • Tagok: 0
 • Összes tag:443
 • Legújabb:nagygabi93
 • Legtöbb online:187
  Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56