A klónok háborúja panel további termése: Klippek, koncepciós rajzok

clone-wars-swcc-ahsoka-crop2.jpg

A 2019-es chicagói Star Wars Celebration vasárnapi napján a The Mandalorian mellett talán A klónok háborúja panel volt a legvárósabb program. Ezen az összejövetelen többek között Dave Filoni, Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), Dee Bradley Baker (Rex és a többi klón katona), Sam Witwer (Darth Maul) vett részt.

 

Az új évad trailerén kívül három klipet is levetítettek: amiket alább tekinthettek meg:

Az előzetes végén Darth Maul hallható, aki minden bizonnyal Ahsokához intézi szavait, és Filoni elmondása szerint köztük egy “epikus” fénykard-párbaj bontakozik ki - ebben Maul "testi" megformálója, Ray Park is közreműködött. Amennyire az Obi-Wan vs. Maul harc a Star Wars: Lázadókban rövid, de annál zseniálisabb volt, Dave Filoni Ashoka és Maul összecsapását hatalmasnak képzelte el. Sam Witwer, Maul hangja úgy látja, hogy Maul egy bizonyos spirálba került, vagyis bosszútól fűtött és mindig ugyanazzal próbálkozik. Ebben a történetszálban Sidious volt tanítványa ebből akar kikerülni, valami olyat alkotni, amit eddig nem láthattunk tőle.

 

A panelen az egyik levetített klipben a Bad Batch különleges csapat írtja a droidokat, Dee Bradley Parker ők a klónháborús Szupercsapat. A következőben az újra és utoljára összeállt Anakin és Ahsoka Rex-szel és egy osztagnyi klónnal találkoznak, sisakjaikon Ahsoka-mintákat lehet felfedezni, hogy ezzel bizonyítsák bizalmukat és kötődésüket iránta. Ashley Eckstein elmondta, sosem gondolta volna, hogy készen láthatja ezek a képsorokat. A harmadik jelenetsorban Ahsoka a hírhedt 1313-as szintre ereszkedik a Coruscanton, ahol két karakterrel akad össze: Trace Matezzel és Rafa Martezzel, akik testvérek. Az addigi életük Ahsokáétól teljesen különbözik, a Klónháborúktól is más nézeteket vallanak, mint a togruta ex-Jedi. Filoni a lánnyal kapcsolatban meg akarta mutatni, hogy a Jedi Rend elhagyása után hogyan boldogul a mindennapi életben. Éppen ezért nem az a Star Wars: Lázadók felnőtt, érettebb gondolkodású Ahsokája lesz a vásznon.

És végül, de nem utolsó sorban a koncepciós rajzok:


Sketch

Crop2

Crop2

Jumpsuit2Crop2

Crop2

Crop2

Crop2

Forrás: starwars.com, starwarsnewsnet.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei