A jövőben ritkábban érkezhetnek Star Wars-filmek

hyperspace_.jpg

Április elején fedték fel, hogy miről fog szólni a három következő Star Wars-mozifilm, és kik dolgoznak ezeken. Ugyanakkor a projektek kapcsán arról nem volt szó, hogy mikor tervezik bemutatni őket. Korábban ugyan már több lehetséges Star Wars-bemutatódátumot kitűztek, de aztán később elcsúsztatták azokat.

A most előkészületben lévő projektek közül leghamarabb a Rey-féle Új Jedi Rendre fókuszáló kerülhet a mozikba, a várakozások szerint 2025 végén, míg a Dave Filoni fémjelezte film bemutatójára leghamarabb 2026-ban kerülhet sor. A Lucasfilm elnökasszonya, Kathleen Kennedy egy friss interjúban arról beszélt, hogy a beharangozott három filmet akkor fogják bemutatni, amikor elkészülnek, azaz nem fognak előre kitűzni bemutatódátumot, amihez igazodni kellene. Ez alapján tehát szándékos volt, hogy most már nem is beszéltek konkrét premierdátumokról.

Kennedy hozzáfűzte, hogy azt is szeretné, ha külön eseményszámba menne egy új Star Wars-film bemutatója, ezért nem akarja azt erőltetni, hogy minden évben jöjjön ki egy újabb, ahogyan azt korábban csinálták, a folytatástrilógia és a két spinoff megjelenésekor. E tekintetben példaként a James Bond-franchise-t hozta fel, amelyen belül 3-4 év is eltelt két rész között. Ez alapján a jövőbeli Star Wars-mozifilmek érkezése is ritkásabb lehet majd, akár évek is eltelhetnek két premier között.

Thrawn Fekvo Banner

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo