A Diád: Alternatív plakát a Skywalker korához

sw9_kylo_rey_.png

Lassan 1 éve, hogy bemutatták a Skywalker saga záródarabját, a Skywalker korát, ami a regényváltozatához hasonlóan megmagyarázta, mi alapján alakult ki olyan szoros és erős Erő-kapcsolat Rey és Kylo Ren között: a Diád miatt. Vader és Palpatine unokái Az ébredő Erőben kapcsolódtak egymáshoz először, majd Az utolsó Jedikben már képesek voltak egymást látni, miközben több fényévnyi távolság tátongott köztük, majd az 1 év elteltével játszódó Skywalker korában már fizikai kontaktust is tudtak teremteni egymással ezzel a képességgel.

A IX. részhez egy fel nem használt poszter ezt a kapcsolatot ragadta meg picit amolyan francia kártyás stílusban, ami Adam Brockbank alkotása, aki illusztrátorként és koncepciós művészként dolgozott már olyan filmeken, mint Az utolsó Jedik, Solo: Egy Star Wars-történet, a 2019-es Dumbo, Mission: Impossible - Titkos nemzet, Demóna, Amerika kapitány: Az első bosszúálló, a Harry Potter-filmek, Tintaszív, Nagy Sándor, a hódító, Trója, Lara Croft: Tomb Raider, On-lány, X-Men - A kívülállók, Az Álmosvölgy legendája.

Rise Of SKywalker Poster

Forrás: jedinews.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo