A Birodalom örökösei rajongói animáció: 9-10. fejezet

heir_to_the_empire_fan_animation.jpg

A kilencedik és tizedik fejezettel folytatódik a lelkes rajongói kezdeményezés, a Timothy Zahn által jegyzett 1991-es A Birodalom örökösei regény animációs sorozatba ültetése a legelső Thrawn-trilógiából. Az őrült Sötét Jedi-klón, Joruus C'Baoth harci meditációjának és űrflottájának kombinálásával Thrawn tovább ostromolja az új köztársasági célpontokat hadjáratában. Egy látványos csatajelenetet követően Talon Karrde és Mara Jade, akik szemtanúi voltak a birodalmi rajtaütésnek, további lépéseiket szövögetik, és próbálnak a zavarosban halászni.

 

Hőseink a Birodalom akcióira reagálva elkezdenek utánajárni a történéseknek, és közben igyekeznek megnyugtatni az Új Köztársaság tagvilágait, ám belső ellenségeik és akadályozóik sem könnyítik meg a helyzetüket. Egy küldetés során a Bpfassh bolygón ismét tőrbe csalják őket, ezúttal egy ál Millennium Falconnal, de Hanék leleményessége ezúttal sem hagyja cserben őket.

A korábbi fejezetek: 1-2. rész I 3-4. rész I 5-6. rész I 7-8. rész 



A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo