A Birodalom örökösei rajongói animáció: 25-26. fejezet

heir_to_the_empire_fanproject.png

Gőzerővel folytatódik Darth Angelus rajongói adaptációja, ami a klasszikus Thrawn-trilógia első kötetét, A Birodalom örököseit ülteti animációs formába.

Leia  a Kashyyykon a vukik védelmét élvezi, amikor egyik éjszaka a noghrik rajtaütést szerveznek. A támadás elhárítása után foglyul ejtik az egyik idegent, Khabarakhot, aki felismeri Leiában, hogy a népe által nagy tiszteletben tartott Darth Vader lánya. A noghri elmagyarázza, hogy a Klónháború alatt egy nagy csata következtében a világukat egy katasztrófa sújtotta, és később a Sötét Nagyúr intézkedett a látszólagos segítséggel. Khabarakh és Leia megbeszélik, hogy egy hónap múlva találkoznak az Endor felett, hogy feltárják a bolygóval kapcsolatos igazságot.

 

Eközben Mara Jade és Luke Skywalker tovább menetelnek a veszedelmes vornskr állatokkal teli Myrkr erdejében, hogy egy fellőtt ballonnal kommunikálni tudjanak Talon Karrdéval. Egy fogadott üzenetben C-3PO figyelmezteti őket, hogy a célállomásuknál, Hyllyard városában rohamosztagosok állomásoznak, de Karrde és Solo már kidolgoztak egy mentőakciót részükre. Közben Mara mesél múltjáról Luke-nak, amiből kiderül, miért viseltet ellenszenved a Jedivel szemben: Mara egykor az Uralkodó jobbkeze volt, akit a Tatuinra küldött, hogy egy táncosnőnek álcázva magát foglyul ejtse Luke-ot, de kudarcot vallott.

A korábbi fejezetek: 1-2. rész I 3-4. rész I 5-6. rész I 7-8. rész I 9-10. rész I 11-12. rész I 13-14. rész I 15-16. rész I 17-18. rész I 19-20. rész I 21-22. rész I 23-24. rész

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo