A Birodalom örökösei rajongói animáció: 15-16. fejezet

thrawn_fan_animation_.png

Újabb epizódokkal készült el DarthAngelus, aki A Birodalom örökösei könyvet ülteti át fejezetenként animációs formátumba..

 

Mivel a Birodalom el akarja kapni őket, hőseink tervet eszelnek ki, hogy juttassák biztonságba az ikrekkel várandós Leiát a noghri halálkommandó elől. Leia, Csubakka és C-3PO a Millennium Falconnal a Kashyyyk felé veszik az irányt, de egy kamu üzenettel azt akarják elhitetni az őket lehallgató birodalmiakkal, hogy a Coruscantra tartanak. A Lady Luck fedélzetén maradó Hanra és Landóra pedig a csempész Talon Karrde felkutatásának feladata hárul. A harmadik hajó, az X-szárnyú, benne Luke-kal és Artuval pedig a Jomarkot célozza meg, ahol az őrült Jedi-klón, C'baoth vár a fiatal Jedire.

 

A trükk persze fennakad Thrawn főadmirális szűrőjén, és tökéletesen kikövetkezteti, mire készül az ellenség. A chiss taktikai zseni úgy dönt, pályája irányvektorának megbecsülésével az X-szárnyú elé vág, és csapdát ejt Skywalkernek, hogy lekenyerezze a türelmetlen szövetségesüket. Noha a csillagromboló vonónyalábját leleményesen hatástalanította és ki tudott kecmeregni a csávából, Luke öröme csupán ideiglenes lehet, ugyanis a manőver súlyos károkat okoz a hajtóműben, ami hajótörötté teszi a járművet. És természetesen Thrawn mindezzel tisztában van, aki nem vonakodik megrovásban részesíteni a hibát ejtő legénységet.





A korábbi fejezetek: 1-2. rész I 3-4. rész I 5-6. rész I 7-8. rész I 9-10. rész I 11-12. rész I 13-14. rész

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo